Sociální sítě
Nahoru

Butiky LBM s příchutí G.H. Mumm

Nakupovat jako opravdová VIP můžete ve dnech 18. a 19. prosince, kdy nejluxusnější pražská nákupní třída Pařížská ulice ožije pod taktovkou společnosti Luxury Brand Management v rámci exkluzivní akce „Luxury Champagne víkend by LBM a G.H. Mumm“.

Champagne Mumm Partnership David guetta 7Zažít tak můžete nejen ojedinělou vánoční atmosféru ve všech buticích LBM, kde na vás bude čekat nekonečná sklenička šampaňského G.H. Mumm, ale zároveň na vás dýchne to pravé kouzlo Vánoc díky zcela unikátní výzdobě Pařížské ulice. Ta bude totiž v těchto dnech zcela poprvé oděna do luxusních červených mašlí, dodávajících Pařížské ulici ten správný vánoční nádech.

Sháníte-li tak ještě dárky na poslední chvíli, nechte se unášet na vlně luxusní pražské nákupní třídy, exkluzivních LBM butiků jako například Salvatore Ferragamo, Tory Burch, Ermenegildo Zegna, Bottega Veneta, Pařížská 17, Tods, The Brands a La Perla či Zenith, Audemars Piguet a Tag Heuer, v doprovodu luxusního šampaňského a perfektního servisu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.