Zimní měsíce jsou nejlepší sezónou pro ryby a mořské plody ze severní Evropy. Prvotřídní produkty z bretaňských a normandských přístavů v podání uznávaného šéfkuchaře Mirka Kaliny budou k ochutnání 26. ledna od 19:00 v oblíbené pražské gourmet restauraci Kalina Cuisine & Vins. Jak je v Kalině tradicí, delikátní pokrmy harmonicky doplní pečlivě vybraná vína – tentokrát ze Sancerre a Chablis. Součástí speciálního menu bude Amuse-bouche, ústřice Gillardeau № 3, cocktail z kraba, tygří krevety s domácí majonézou, tartar z tuňáka s řasou passe-pierre, salát z chobotnice, Moules de bouchot ze zálivu Saint Michel AOP, slávky v polévce, Mořský jazyk v omáčce z bretaňských ježovek a závěrečný dezert – à la carte nebo francouzské farmářské sýry. Více se dozvíte z přiložené tiskové zprávy.