Sociální sítě
Nahoru

Valentýnské kosmetické potěšení

Valentýn, svátek zamilovaných, se už nadobro usídlil i v našich končinách. Mnozí jej odsuzují a neslaví ho, přesto ruku na srdce, nějaká ta maličkost potěší každou ženu. Pokud si nevíte rady s dárkem pro vaši milou, nebo si chcete udělat jenom radost sama sobě, nabízí se pro vás tip: kvalitní kosmetikou rozhodně nic nezkazíte.

ValentýnKosmetická řada švýcarských přípravků Fytofontana Stem Cells s kmenovými buňkami, představuje vědecký vrchol v kosmetice. Desetiletí trvající vědecké výzkumy Dr. Fikera, vysoký obsah nejmodernějších účinných látek a jejich jedinečná kombinace zaručuje, že tato řada představuje nejvyšší kategorii kosmetických přípravků v péči o pleť. Tajemství inovace spočívá v jedinečné kombinaci TrioStem3 Complexu a peptidů. Na Valentýna máte možnost zakoupit speciální dárkové balení těchto jedinečných produktů ve variantách pro každou ženu navíc s 20% slevou:

FS_pack_01Pro zralou pleť doporučujeme Fytofontana DNA Revital gift sets – produkty této řady představují nejvyšší řadu omlazujících přípravků s kmenovými buňkami. Kromě účinných látek v podobě unikátní kombinace peptidů a TrioStem3 Complexu, zaručující aktivaci vašich vlastních kmenových buněk napomáhající obnově pleti, obsahují tyto produkty látku DNA Revital. V balení naleznete Fytofontana DNA Revital Serum a čistící gel s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám Fytofontana Stem Cells  Pure Wrinkle zdarma za cenu 1495 Kč.

FS_pack_02Proti vráskám účinně bojuje Fytofontana Anti-wrinkle gift sets – obsahuje přípravky bohaté na účinné látky proti mimickým vráskám. Jedinečného působení na mimické vrásky je dosaženo kombinací účinných látek z rostlinných kmenových buněk a peptidů. Peptidy totiž mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek. Fytofontana Stem Cells Botu Serum, Fytofontana Stem Cells  Botu Emulsion a navíc získáte Fytofontana Stem Cells  Botu Intense na ošetření hlubokých mimických vrásek za doporučenou cenu 2316 Kč.

FS_pack_03Nejkrásnější pohled vykouzlí Fytofontana Eye Care gift sets – v tomto setu najdete přípravky pro péči o oční okolí. Fytofontana Stem Cells EyeContour je omlazující sérum s kmenovými buňkami vyvinuté speciálně na jemné a citlivé oční okolí. Obsahuje jedinečnou kombinaci pečlivě vybraných účinných látek, která zmírňuje vrásky okolo očí, zvyšuje pružnost pokožky a doplňuje ji o látky potřebné k neustálé obnově. Fytofontana Stem Cells EyeBag obsahuje výjimečnou kombinaci účinných látek, která napomáhá stahování váčků pod očima. Rostlinné kmenové buňky a peptidy při kontaktu s pokožkou postupně obnovují pleť a vyvolávají její rychlejší regeneraci. Jít spát bez odlíčení je největším kosmetickým hříchem, a proto jako další produkt je Fytofontana Stem Cells Pure Eye odličovač očních partií, na dokonalé odlíčení. Díky inovativní formuli jemně a účinně čistí kontury očního okolí a vzácnými účinnými látkami jí ošetřuje a obnovuje. To vše za cenu 1842 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.