Sociální sítě
Nahoru

KOLEKCE BOGNER SPORT JARO/LÉTO 2016

Bogner Sport mixuje dohromady nekonvenční bohémství společenské smetánky a módní exotiku – ze všeho nejvíc však v této sezóně návrhářský tým Bogner Sport čerpal inspiraci z knihy novináře Julia Chaplina „Gypset Travel“. Výsledkem je ležérní styl s bohémským podtextem hrající výraznými barvami. Zatímco zůstává věrný barevnému podpisu této řady, Bogner Sport zároveň překvapuje novými barevnými kombinacemi. Golf linie se zaměřuje na úspěšný vrstvící princip B-systém, „Vytvořte si vlastní klima“, který v případě potřeby kompenzuje výkyvy teploty, a proto je ideálním společníkem na golfovém hřišti. 06_BOGNER_SPORT_162_HIRESBarvy:

Boho: Korálová, červená, cukrová vata, ostře růžová, santal, indiánský písek, okrová, letní béž

Jet Set: Mentol, jarní zelená, mlhově zelená, letní béž, černá, šedá,

Coast: Moře, modré jezero, nebesky modrá, oceán, bleděmodrá a bílá 09_BOGNER_SPORT_162_HIRESGolf Woman

Golfová linie je založena na expresivním stylu a funkčních materiálech. Typické komponenty této linie jsou piké polokošile s potiskem či v prostých barvách, jež jsou vyrobeny z funkčních materiálů, určené k vrstvení pod prošívané vesty či bundy s Primaloftem . Funkční piké s polygenovým ošetřením nabízí excelentní vlastnosti. Kalhoty stejně jako větrovky jsou vyrobeny s ohledem na měnící se počasí na golfovém hřišti. Nabízí například hi-tech kalhoty s logem pošitým elastickým pasem, nebo strečové bundy, buď jednobarevné nebo s potiskem liliového motivu a dvouvrstvé softshellové bundy s podlepenými švy a tříbarevnou lemovkou. Jako obvykle, golfová linie umožňuje kombinace dle principu vrstvení. image004Golf Man

Bogner Sport vždy usiloval o kombinaci funkčnosti a módy. Typickými prvky jsou větrovky, bundy tvořící druhou vrstvu se strečovými prvky, kalhoty a polokošile vytvořeny z funkčního piké. Kolekce se též může pochlubit výraznými kousky jako hi-tech přiléhavá bunda s elementy zdůrazňujícími rysy mužské postavy. Tento osobitý styl je tvořen Primaloft bavlněnou přízí. Třívrstvá sofshellová bunda s podlepenými švy s tříbarevnou lemovkou je typická pro golfovou linii stejně jako lehké bundy a vesty které se dají zakomponovat do systému vrstvení. Kalhoty s elastickým nastavením pasu doplňují řadu Golf Man. 08_BOGNER_SPORT_162_HIRES

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.