Sociální sítě
Nahoru

Zlatem protkané sny

Což takhle narodit se se zlatou lžičkou v ústech? Proč ne, dnes už to můžete brát doslova. Na zlaté skvosty pro ty nejmenší se specializuje španělský brand Suommo.

1B

DESIGNOVÝ SKVOST

Kolébka z limitované edice, nejdražší a nejluxusnější dětská postýlka světa Dodo Bassinet Solid Gold, je celá vytépána z 24kt zlata. Umělecký masterpiece váží neuvěřitelných 188 kg a přesto se s ním manipuluje snadno a lehce. Základnu, na níž jsou ukotvena kolečka otáčející se o 360 stupnů, můžete kdykoli zaaretovat nebo zabrzdit. Manitest luxusu v sobě ukrývá hypoalergenní antibakteriální matraci s chráničem i soupravu polštáře a přikrývky. Materiál ložního prádla je opravdu hoden královského spaní, vybírat můžete mezi kašmírovým, ručně vyšívaným nebo hedvábným povlečením. Puncem luxusu jsou barevné tóny champagne, zlaté či smetanové. Pokud vám ani to nestačí a myslíte si, že zlatý solitér je stále ještě málo ultimátní, nechte si do povlečení všít ruční prací drahé kameny, zlaté nitky nebo diamanty.

325 000 000 Kč

www.suommo.com

1A

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.