Sociální sítě
Nahoru

VALENTÝN ZA DVĚŘMI ANEB OSLAVA LÁSKY V BUDDHA-BAR RESTAURACI

Že láska prochází žaludkem je známé rčení, které není daleko od pravdy. Šékuchař Lukáš Želechovský a jeho tým z pražského Buddha-Bar Restaurantu proto pro hosty na valentýnský víkend připravili hned dvojitou speciální nabídku – ušitou na míru všem druhům zamilovaných. Pro čerstvé páry a příznivce tradiční romantiky naplánovali na pátek 12. 2. před Valentýnem slavnostní večeři o čtyřech chodech, která bude důstojným vyznáním citů a nezapomenutelným zážitkem pro oba.

hotel-buddha-bar-budapest-restaurant-setup-02

A jaké bude dnes v Buddha-Baru menu?

Amouse Bouche: Ústřice

Předkrm: Selekce Maki, Sashimi a Nigiri Sushi

Hlavní chod: Hovězí wok s thajskou bazalkou a Pečená černá treska s omáčkou miso a yuzu Pikantní nudle Buddha-Bar

Dezert: Výběr dezertů pro 2 osoby

Cena: 3800 Kč/2 osoby

Na co se můžete těšit v neděli při valentýnském brunchi?

Páry, které naopak dávají přednost dlouhému dopolednímu posezení u jídla a mají třeba i děti, si potom mohou užít nedělní brunch s dětským koutkem a animátorkou přímo na svátek lásky. Při připravování valentýnského menu šékuchař nezapomněl na známé ingredience spojované s láskou: afrodiziakální ústřice, hřejivé chilli a svůdné čokoládové dezerty.

Čeká vás výběr asijských specialit Buddha-Baru, polévka, saláty, snídaňová a dezertová tabule, sushi bar, čokoládová fontána, nealkoholické nápoje, káva i čaj. Hostina bude probíhat za živého hudebního doprovodu Saxman, animátor pro děti i dětský koutek je samozřejmostí.

Cena: 990 Kč/1 osoba, děti do 6 let zdarma, děti od 6 do 12 let 495 Kč/1 osoba

KONTAKT PRO REZERVACE: Tel.: + 420 221 776 400 nebo mail:hostess@buddhabarprague.cz

Buddhabar_BRUNCH_AKCE_plakat_st4

Více z rubriky Gastro

  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
  • Startuje Negroni Week

    Nenechte si letos po více než roční odmlce ujít šanci vyzkoušet oblíbené, ikonické Negroni z rukou těch nejzkušenějších barmanů, kteří pomocí...

    Jan Pešek8.9.2021
  • Prvotřídní hovězí Wellington v Teplicích

    Teplická casual fine dinig restaurace J&J si připravila nové podzimní menu, které je platné po celou sezónu až do zimy. Šéfkuchař...

    Marek Zelený7.9.2021
  • Terasa U Prince bez rezervace

    Terasa U Prince se stala bezpochyby symbolem Prahy. Každý návštěvník je uchvácen výhledem, který je dechberoucí. Kdo nebyl na terase, jako...

    Marek Zelený7.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.