Sociální sítě
Nahoru

VALENTÝN ZA DVĚŘMI ANEB OSLAVA LÁSKY V BUDDHA-BAR RESTAURACI

Že láska prochází žaludkem je známé rčení, které není daleko od pravdy. Šékuchař Lukáš Želechovský a jeho tým z pražského Buddha-Bar Restaurantu proto pro hosty na valentýnský víkend připravili hned dvojitou speciální nabídku – ušitou na míru všem druhům zamilovaných. Pro čerstvé páry a příznivce tradiční romantiky naplánovali na pátek 12. 2. před Valentýnem slavnostní večeři o čtyřech chodech, která bude důstojným vyznáním citů a nezapomenutelným zážitkem pro oba.

hotel-buddha-bar-budapest-restaurant-setup-02

A jaké bude dnes v Buddha-Baru menu?
Amouse Bouche: Ústřice
Předkrm: Selekce Maki, Sashimi a Nigiri Sushi
Hlavní chod: Hovězí wok s thajskou bazalkou a Pečená černá treska s omáčkou miso a yuzu Pikantní nudle Buddha-Bar
Dezert: Výběr dezertů pro 2 osoby

Cena: 3800 Kč/2 osoby

Na co se můžete těšit v neděli při valentýnském brunchi?
Páry, které naopak dávají přednost dlouhému dopolednímu posezení u jídla a mají třeba i děti, si potom mohou užít nedělní brunch s dětským koutkem a animátorkou přímo na svátek lásky. Při připravování valentýnského menu šékuchař nezapomněl na známé ingredience spojované s láskou: afrodiziakální ústřice, hřejivé chilli a svůdné čokoládové dezerty.
Čeká vás výběr asijských specialit Buddha-Baru, polévka, saláty, snídaňová a dezertová tabule, sushi bar, čokoládová fontána, nealkoholické nápoje, káva i čaj. Hostina bude probíhat za živého hudebního doprovodu Saxman, animátor pro děti i dětský koutek je samozřejmostí.

Cena: 990 Kč/1 osoba, děti do 6 let zdarma, děti od 6 do 12 let 495 Kč/1 osoba

KONTAKT PRO REZERVACE: Tel.: + 420 221 776 400 nebo mail:hostess@buddhabarprague.cz

Buddhabar_BRUNCH_AKCE_plakat_st4

Více z rubriky Gastro

  • Nejsou bublinky, jako bublinky

    Chystáte se na velkou oslavu Silvestra, nebo jen chcete komorně přivítat příchod nového roku s nejbližšími přáteli a rodinou? Ať zvolíte...

    Jan Pešek12.12.2018
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Originální oslavy konce roku: Bar and Books

    Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva...

    Jan Pešek7.12.2018
  • Dárková balení před Vánocemi lákají

    Vánoce jsou tu za pár dní a velká část z nás nemá stále vymyšleno, čím potěší své blízké. U partnerek je...

    Jan Pešek6.12.2018
  • Ryba je Ryba, a to hlavně o Vánocích

    Výtečná polévka z mořských plodů, bezchybné ústřice, humří rolky, ale především čerstvé ryby, které se pár hodin po výlovu dostanou k...

    Libka Safr5.12.2018
  • Křupavé rohlíky od Antonína až do domu

    Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho...

    Jan Pešek16.11.2018
  • Metaxa: nejvzácnější řecký destilát

    Celý letošek slaví řecký destilát Metaxa 130. narozeniny. Vyvrcholením oslav bylo uvedení vzácného destilátu Metaxy AEN Despina z původního sudu, kterým...

    Jan Pešek14.11.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.