Sociální sítě
Nahoru

Jedinečná vůně Porsche Design Palladium

Novinka značky Porsche Design se soustředí na aromatické, svěží a kořeněné tóny – vzácné, výrazné a futuristické. Představuje dynamickou symbiózu sportovního DNA značky a hi-tech metalické barvy Palladium. Vůně byla inspirována stejnojmenným prvkem se symbolem Pd a atomovým číslem 46. Tento vzácný a lesklý kov objevil v roce 1803 William Hyde Wollaston. Pojmenoval ho po asteroidu nesoucím jméno řecké bohyně Pallas Athény. Ta přívlastek „Pallas“ získala, když při dětských hrách omylem sťala nymfu Pallas a na její počest nosila její jméno.

Porsche-parfem-5_LOWVůně samotná je spojením sportovních citrusových tónů a aromatických složek s unikátní složkou, která zajišťuje, že vůně je elektrizující: Polygonum. Tento přírodní aldehyd, má schopnost vázat přírodní aromatické složky s touto hi-tech molekulou. Dle legendy vietnamského léčitelství reprezentuje sílu a ochranu. Tato vůně je odvážným, současným a energickým výtvorem. Další složka – Amber Xtreme, ambrově dřevitá ingredience, vůni zvýrazňuje.

Jednoduchý, futuristický flakón byl navržen legendárním studiem Porsche Design v Zell am See v Rakousku a dokonale ztělesňuje Porsche Design styl. Je funkční, kvalitní, elegantní. Jak vůně Titan, tak i Palladium mají unikátní aplikační mechanismus, kdy se flakón nestlačuje z vrchu, ale ze stran. Flakón je vyroben ze slitiny Zamak, která ho chrání před poškozením světlem.

EdT 30ml   1349Kč

EdT 50ml   1899Kč

EdT 100ml 2449Kč

Složení:

Hlava: mandarinkový olej, polygonum, kardamom

Srdce: pelargónie, levandulový olej, ozonické tóny

Základ: cedrový olej, pačuli olej, amber Xtreme

PD TitanPánská vůně Porsche Design Titan, na světovém trhu uvedená v roce 2012, symbolizuje moc, mužnost, současnost, nezničitelnost a nadčasovost. Tato citrusově dřevitá, pánská vůně je určena sofistikovanému, sebejistému, uvolněnému a elegantnímu muži.

EdT 30ml 1349Kč

EdT 100ml 2449Kč

Složení:

Hlava: grapefruit, černý pepř, lístky máty peprné

Srdce: bazalka, levandule, pelargónie

Základ: cedr, ambrové dřevo, pižmo

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.