Sociální sítě
Nahoru

HEAD BARMAN PAŘÍŽSKÉHO BUDDHA-BARU MATTHIAS GIROUDA NA SKOK V PRAZE…

Od úterý 23.2. do neděle 28.2. budou mít návštěvníci pražského Buddha Bar Restaurantu v Jakubského ulici možnost obdivovat barmanské umění head barmana Pařížana Matthiase Girouda.

Každý večer představí Matthias nové koktejly, které si připravil speciálně pro Prahu –  s vlastní originální recepturou a se speciálním způsobem podávání. Pokud toužíte zazít jedinečnou přípravu drinků na vlastní kůži, vyrazte do Buddha Bar Restaurantu.

fotka sefbarman

A kdo že je vlastně Matthias Giroud?

Dnes už velmi slavný barman vyrůstal na Guaeloupe, francouzském ostrově v Karibiku. Jeho otec byl barman a matka pracovala pro síť luxusních francouzských rezortů Club Med. Do mixologie se po vzoru svého otce zamiloval už během dospívání, na cestách měl pak možnost ochutnávat nové chutě a kombinace.

V 18 letech získal barmanský diplom a v roce 1997 strávil závěrečnou stáž u Barfly, prvního konceptu restaurací George V Eeatertainment, založenou Raymondem Visanem, který znovuzrodil Restaurant & Bar byznys v Paříži. Ve skupině už navždy zůstal a brzy byl jmenován šéfem barmanů všech jejich francouzských poboček: Bound, Buddha‐Bar, Barrio Latino i Barloc.

sefbarman1

Díky neustálému hledání nových vjemů a velké píli rostl Matthiasův úspěch i obliba jeho drinků, a dlouho na sebe nenechalo čekat povýšení na šéfa všech barů Bar & Restaurant konceptů po celém světě, se stálým působením v Buddha-Bar Paris. Jeho know-how a zvědavost mu umožňují vytvářet koktejly na míru. Výsledkem jsou pak unikátní signature drinky pro každé místo, které navštíví.

sefbarman2

Více z rubriky Bary

  • V Tretter’s baru teče šampaňské proudem

    Tretter’s bar je pražskou stálicí. Kdo si nedal drink v Tretter’s baru, jako by nebyl. Neuvěřitelná atmosféra newyorského baru třicátých let...

    Jan Pešek11.1.2022
  • Vyšperkujte silvestrovský repertoár drinků

    Nový rok se blíží mílovými kroky a s ním tak i plánování oslav a všeho, čím budou protkány. K tomu neodmyslitelně...

    Jan Pešek21.12.2021
  • Startuje Negroni Week

    Nenechte si letos po více než roční odmlce ujít šanci vyzkoušet oblíbené, ikonické Negroni z rukou těch nejzkušenějších barmanů, kteří pomocí...

    Jan Pešek8.9.2021
  • Ambasadoři na návštěvě

    Pražský BeBop bar na podzim přivítá hosty – a ne ledajaké. Ambasadoři prémiových značek destilátů zavítají do vyhlášeného distingovaného baru ve...

    Jan Pešek24.8.2021
  • Anglický bar Highney okouzlil hosty Špindlerova Mlýna

    Špindlerův Mlýn hlásí žhavou novinku. Gastronomickou scénu v létě posílil stylový anglický bar Highney umístěný ve zrekonstruovaném hotelu Soyka. Jen připomeňme,...

    Marek Zelený6.8.2021
  • Bar, který neexistuje představuje distanční menu

    Stále nekončící pandemie a s ní související omezení přiměly barmany známého brněnského Baru, který neexistuje vytvořit unikátní distanční koktejlové menu. Kazetový...

    Marek Zelený10.3.2021
  • Highney. Těšte se na Bar, který už existuje…

    Kouzelná pohlednice z krásné doby před sto lety. Nostalgická atmosféra, mahagonové stěny, působivý krb s otevřeným ohněm a praskajícím dřevem. Právě...

    Marek Zelený12.2.2021
  • Jedinečný MUMM POP-UP LOUNGE v centru Prahy

    Šampaňské MUMM otevřelo unikátní pop-up na nádherném Malém náměstí v Praze. V samém srdci historického centra s výhledem na kašnu z...

    Jan Pešek27.7.2020
  • Bar, který si rád hraje

    Kdo se bojí, nesmí do baru. A vůbec to nevadí, protože bar může přijít za ním. Respektive vám pošle své autorské...

    Jan Pešek15.6.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.