Sociální sítě
Nahoru

HEAD BARMAN PAŘÍŽSKÉHO BUDDHA-BARU MATTHIAS GIROUDA NA SKOK V PRAZE…

Od úterý 23.2. do neděle 28.2. budou mít návštěvníci pražského Buddha Bar Restaurantu v Jakubského ulici možnost obdivovat barmanské umění head barmana Pařížana Matthiase Girouda.

Každý večer představí Matthias nové koktejly, které si připravil speciálně pro Prahu –  s vlastní originální recepturou a se speciálním způsobem podávání. Pokud toužíte zazít jedinečnou přípravu drinků na vlastní kůži, vyrazte do Buddha Bar Restaurantu.

fotka sefbarman

A kdo že je vlastně Matthias Giroud?

Dnes už velmi slavný barman vyrůstal na Guaeloupe, francouzském ostrově v Karibiku. Jeho otec byl barman a matka pracovala pro síť luxusních francouzských rezortů Club Med. Do mixologie se po vzoru svého otce zamiloval už během dospívání, na cestách měl pak možnost ochutnávat nové chutě a kombinace.

V 18 letech získal barmanský diplom a v roce 1997 strávil závěrečnou stáž u Barfly, prvního konceptu restaurací George V Eeatertainment, založenou Raymondem Visanem, který znovuzrodil Restaurant & Bar byznys v Paříži. Ve skupině už navždy zůstal a brzy byl jmenován šéfem barmanů všech jejich francouzských poboček: Bound, Buddha‐Bar, Barrio Latino i Barloc.

sefbarman1

Díky neustálému hledání nových vjemů a velké píli rostl Matthiasův úspěch i obliba jeho drinků, a dlouho na sebe nenechalo čekat povýšení na šéfa všech barů Bar & Restaurant konceptů po celém světě, se stálým působením v Buddha-Bar Paris. Jeho know-how a zvědavost mu umožňují vytvářet koktejly na míru. Výsledkem jsou pak unikátní signature drinky pro každé místo, které navštíví.

sefbarman2

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.