Sociální sítě
Nahoru

BOGNER WOMAN LÉTO 2016

Návrhářský tým Bogner se opět plně ponořil do dob minulých a přetvořil klasické návrhy do moderního pojetí. Tentokrát je to styl 60. a 70. let, který díky designérům získal nový pohled. bognerV kolekci se prolíná indický duch se svou dynamickou krajinou, pestrými barvami a stále ještě živými tradicemi. Díky autenticitě vytváří linie Bogner Woman fascinující řadu velmi ženského, stále však sportovního designu, který splňuje nejnáročnější požadavky na kvalitu a zpracování. Třásňové detaily, hra textur a nové návrhy vnášejí do městského oblečení bohémské kouzlo a nacházejí tak čestné místo v dámských šatních skříních. Pestrá paleta barev, vzdávající poctu indickým zvyklostem, je doplněna o poloprůhledné detaily. 162;9613_AMARA_3381_666_UC510666223344

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.