Sociální sítě
Nahoru

Hravé jaro v podání O bag

Jsou barevné, lehké, voděodolné, jednoduché a krásné! Kabelky O bag italského návrháře Emanuele Magenta dobyly svět a staly se hitem. Vítejte ve světě O bag. Základní část kabelky je vyrobena  z kvalitního plastu EVA (ethylen vinyl acetát), který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a hlavně dokonale potvrzuje heslo, že v jednoduchosti je krása. Na výběr je ze dvou základních velikostí – STANDARD a MINI a z dvaceti barevných variací. Kabelku tak bez problémů sladíte s botami, oblečením, doplňky,  nebo třeba barvou vašich vlasů. ObagCZ_ObagK dotvoření kabelky přesně podle přání zákaznice nabízí O bag možnost výběru z různých typů a délek držadel, která se dají snadno měnit jednoduchým našroubováním. Kabelky O bag tak mohou být uzpůsobeny buď k nošení na rameni, cross body nebo v ruce. V různých barevných variantách jsou na výběr držadla z provazu, koženky a kůže. ObagCZ_Oclock (1)Kabelky O bag se dají vybavit vnitřní plátěnou taškou v několika variantách. Ty je pak možné například zapnout na zip – pro větší bezpečí uložených věcí. V nabídce jsou také efektní kožešinky – kabelky O bag můžou být v každém ročním období jiné. Ať už si vytvoříte vlastní O bag, nebo si vyberete z mnoha už hotových kabelek, budete zaručeně in. O bag, by neměla chybět ve skříni žádné ženy, která sleduje současné trendy. O bag prostě musíte mít! water blue + eco natural standard

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.