Sociální sítě
Nahoru

LUXUSNÍ KOSMETICKÁ ZNAČKA KIEHL’S OTEVŘELA DALŠÍ BUTIK

Americká značka prémiové kosmetiky Kiehl’s představila na začátku března svoji novou pobočku v pražském obchodním Centru Chodov. Stylový butik nabízí to nejlepší z jejího portfolia kvalitních produktů péče o pleť, vlasy i tělo snoubící sílu přírodních ingrediencí s více než 160 lety zkušeností z oblasti farmacie.

Produkty Kiehl´s

Nejen bohatý sortiment, ale i profesionální tým Kiehl’s ochotný vždy zkonzultovat váš výběr, uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Až do 20. března je navíc u příležitosti otevření nové prodejny nachystána speciální akce přinášející k nákupu nad 1500 Kč u Kiehl’s exkluzivní dárky. Čekat na vás bude kosmetická taštička Kiehl’s a čtyři deluxe miniatury. Prvních 30 zákazníků butiku navíc pak při nákupu v minimální hodnotě 2 000 Kč obrdží jeden exkluzivní dárek ze sortimentu prodejny.

Prodejna Kiehl´s v Centru Chodov

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.