Sociální sítě
Nahoru

NAUČTE SE VAŘIT S ODBORNÍKY

Vaříte dobře, a přesto je stále co zlepšovat? Milujete ten pocit, když jste pánem vlastní kuchyně? Pak už je jen krůček k tomu stát se opravdovým mistrem. Samouctvím se ale daleko nedostanete, proto to chce se obrátit na odborníky na slovo vzaté. V pražských kuchařských institutech Chefparade si tedy raději zaplaťte školu vaření dle vaší libosti. DSC_8309V nabídce najdete oblí- bené stálice — kurzy asijské či evropské kuchyně, lekce, jak správně připravit steaky a masa či japonské sushi, ale i cukrářské specialitky, jako jsou pralinky. K dispozici vám bude více než 15 renomovaných šéfkuchařů a téměř dvě desítky zajímavých kurzů.

DSC_8449

Novinkou je například Kurz o Provensálské kuchyni, ve kterém vás znalec a milovník francouzského jídla kuchař Michal Suchánek provede taji delikates pocházejících z oblasti Provence. Naučíte se připravovat například Toasty savec la sauce Rouille á la tomate neboli toasty s omáčkou Rouille s rajčaty, grilované jehněčí kotletky Les cotes d‘ agneaux grillées, plátkované brambory pečené v troubě a mnoho dalšího. Propadli jste naopak Řecku? Pak navštivte nový kurz řecké kuchyně, který je založený na čerstvých surovinách, zelenině, bylinkách a jednoduchosti. Stanete se tak mistry v připravování plněných vinných listů Dolmades nebo smažených masových koulí plněných fetou a cibulí pod dohledem šéfkuchaře Gabriela Brincka, který pro vás sestavil menu z těch nejlepších jídel řecké a kyperské kuchyně. Masožravci si zase přijdou na své v kurzech, kde hlavní roli hraje kuřecí maso nebo jehněčí specialitky. Ceny jednotlivých kurzů se pohybují od 1 590 Kč.

Kontakt: Chefparade, Jeronýmova 7, Praha 3, Tel.: +420 730 155 087, www.chefparade.cz

DSC_8337

Více z rubriky Gastro

  • Tam, kde si vinaři i rybáři přijdou na své

    V srdci vinařské oblasti jižní Moravy a jen kousek od jezera Velký Bílovec naleznete útulný family friendly hotel Akademie Velké Bílovice....

    Marek Zelený9.5.2019
  • Restaurace Nota Bene výrazně dospěla

    Nota Bene bylo založeno začátkem roku 2012. Zpočátku v páru s vlastním mini pivovarem. Nota Bene v průběhu let dospívalo a...

    Jan Pešek3.5.2019
  • Vapiano s novým letní menu a cuketovým zoodles

    Slunce budiž pochváleno – a nové, odlehčené menu, které spolu s ním právě přichází do Vapiana, také. Je velmi svěží, je...

    Jan Pešek3.5.2019
  • La dolce vita: Divinis

    Temperament italské kuchyně dokáže odbourat anonymitu. Nevěříte? Stačí na chvilku zabloudit ve spletitém labyrintu cest staré Prahy a zavítat do jedné...

    Jan Lidmaňský1.5.2019
  • Svěží menu v Babiččině zahradě

    Pestrou kolekci precizně dotažených novinek připravil pro své hosty šéfkuchař průhonické restaurace Babiččina zahrada Michal Šorf. Na novém menu zaujmou především...

    Jan Pešek1.5.2019
  • Be Bop Bar: Nová chuť dálek

    Be Bop Bar v hotelu Alcron přináší nové signature drinky a novinky mezi raritními lahvemi. Není to jen o novinkách, ale...

    Jan Pešek30.4.2019
  • Fata Morgána i v Karlových Varech

    Skupina ubytovacích zařízení Revelton se v těchto dnech rozrostla o další apartmánový dům. Revelton Suites Karlovy Vary a Revelton Studios Františkovy...

    Marek Zelený27.4.2019
  • Meet point nedaleko Václaváku

    Restaurace La Rotonde v hotelu Alcron nabízí týdenní menu, které láká široké okolí k obědům. Nově nemusí host volit celé menu...

    Jan Pešek25.4.2019
  • Alcron na skok v populárním Taru

    Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron...

    Marek Zelený15.4.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.