Sociální sítě
Nahoru

NAUČTE SE VAŘIT S ODBORNÍKY

Vaříte dobře, a přesto je stále co zlepšovat? Milujete ten pocit, když jste pánem vlastní kuchyně? Pak už je jen krůček k tomu stát se opravdovým mistrem. Samouctvím se ale daleko nedostanete, proto to chce se obrátit na odborníky na slovo vzaté. V pražských kuchařských institutech Chefparade si tedy raději zaplaťte školu vaření dle vaší libosti. DSC_8309V nabídce najdete oblí- bené stálice — kurzy asijské či evropské kuchyně, lekce, jak správně připravit steaky a masa či japonské sushi, ale i cukrářské specialitky, jako jsou pralinky. K dispozici vám bude více než 15 renomovaných šéfkuchařů a téměř dvě desítky zajímavých kurzů.

DSC_8449

Novinkou je například Kurz o Provensálské kuchyni, ve kterém vás znalec a milovník francouzského jídla kuchař Michal Suchánek provede taji delikates pocházejících z oblasti Provence. Naučíte se připravovat například Toasty savec la sauce Rouille á la tomate neboli toasty s omáčkou Rouille s rajčaty, grilované jehněčí kotletky Les cotes d’ agneaux grillées, plátkované brambory pečené v troubě a mnoho dalšího. Propadli jste naopak Řecku? Pak navštivte nový kurz řecké kuchyně, který je založený na čerstvých surovinách, zelenině, bylinkách a jednoduchosti. Stanete se tak mistry v připravování plněných vinných listů Dolmades nebo smažených masových koulí plněných fetou a cibulí pod dohledem šéfkuchaře Gabriela Brincka, který pro vás sestavil menu z těch nejlepších jídel řecké a kyperské kuchyně. Masožravci si zase přijdou na své v kurzech, kde hlavní roli hraje kuřecí maso nebo jehněčí specialitky. Ceny jednotlivých kurzů se pohybují od 1 590 Kč.

Kontakt: Chefparade, Jeronýmova 7, Praha 3, Tel.: +420 730 155 087, www.chefparade.cz

DSC_8337

Více z rubriky Gastro

  • Nejsou bublinky, jako bublinky

    Chystáte se na velkou oslavu Silvestra, nebo jen chcete komorně přivítat příchod nového roku s nejbližšími přáteli a rodinou? Ať zvolíte...

    Jan Pešek12.12.2018
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Originální oslavy konce roku: Bar and Books

    Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva...

    Jan Pešek7.12.2018
  • Dárková balení před Vánocemi lákají

    Vánoce jsou tu za pár dní a velká část z nás nemá stále vymyšleno, čím potěší své blízké. U partnerek je...

    Jan Pešek6.12.2018
  • Ryba je Ryba, a to hlavně o Vánocích

    Výtečná polévka z mořských plodů, bezchybné ústřice, humří rolky, ale především čerstvé ryby, které se pár hodin po výlovu dostanou k...

    Libka Safr5.12.2018
  • Křupavé rohlíky od Antonína až do domu

    Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho...

    Jan Pešek16.11.2018
  • Metaxa: nejvzácnější řecký destilát

    Celý letošek slaví řecký destilát Metaxa 130. narozeniny. Vyvrcholením oslav bylo uvedení vzácného destilátu Metaxy AEN Despina z původního sudu, kterým...

    Jan Pešek14.11.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.