Sociální sítě
Nahoru

Bulgari společně s MasterCard a WISeKey představila možnost bezkontaktního placení

U příležitosti veletrhu v Basileji představila společnost Bulgari společně s MasterCard a WISeKey možnost bezkontaktního placení prostřednictvím inteligentních luxusních hodinek Bulgari Diagono Magn@sium, které se objevily jako novinka na veletrhu v Basileji minulý rok.

Bulgari Roma Mastercard WISeKey FinalZa podpory bezpečnostních technologií společnosti WISeKey partnerství mezi Bulgari a MasterCard umožní majitelům inteligentních Bulgari Diagono Magn@sium hodinek provádět zabezpečené platby na více než 4 milionech maloobchodních míst v 74 zemích světa, které podporují bezkontaktní transakce MasterCard. Mimo bezkontaktního placení nabízí Diagono Magn@sium ve spolupráci s WiseKey zabezpečený přístup skrze BVLGARI Vault aplikaci k osobním elektronickým údajům a informacím uloženým v smartphonech nebo tabletech. Kopie jsou uchovávány v zabezpečeném cloudovém systému, který je ukryt ve švýcarském armádním bunkru v Alpách. Dalšími plánovanými funkcemi je možnost otevírání dveří od automobilu, hotelových pokojů v hotelech Bulgari a jiné vymoženosti. Předpokládané uvedení modelu na trh se odhaduje na konec roku 2016.

http://www.youtube.com/watch?v=GAyKfPOYwws&feature=youtu.be

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.