Sociální sítě
Nahoru

Duše sepraných džínů v nové vůni Replay Stone

Nové vůně Replay Stone pro něj a pro ni se inspirují světem denimu a ztělesňují filosofii brandu svou interpretací „Stone wash“, jedné z nejpoužívanějších technik od dob svého uvedení na začátku osmdesátých let. Jak vyplývá ze jména, během procesu Stone washingu jsou čerstvě obarvené džíny vkládány do velkých praček, kde se perou s pemzou. Abraze pemzou funguje jako jemný smirkový papír, odstraňuje z povrchu částice barvy z vlákna a tím dodává vybledlý nebo sepraný look. Skleněný flakon nových vůní připomíná nepravidelný tvar pemzy a díky svému zbroušení odráží světlo a rozehrává úžasnou hru odrazů a odlesků

Replay Stone_woman_slozeniReplay Stone pro ni květinově-orientální vůně

Vůně se otevírá svěžím citrusovým akordem bergamotu, pomeranče a mandarinky, oslazeným delikátními ovocnými tóny a indickým davana olejem. V srdci vůně září okázalá orchidej, obklopená jemnými tóny květu mandlovníku. Zakončení vůně se stáčí do vzácných dřevin spojených s tóny ambry, vanilky a pižma, které ještě rozšíří rozvíjející se stopu vůně.

Hlava: bergamot, pomeranč, mandarinka, davana

Srdce: orchidej, květ mandlovníku

Základ: santalové a kašmírové dřevo, ambra, vanilka, Tonka fazolky, pižmo

Replay Stone_man_slozeniReplay Stone pro něj dřevitě-kořeněná vůně

Vůně se otevírá svěžími tóny italských citronů, oživenými kořeněnými akordy oleje elemi, muškátového oříšku a černého pepře. Srdce vůně svádí dohromady mužné tóny sturače s hřejivými, kořeněnými tóny skořice a hřebíčku. Zakončení vůně je pryskyřicové, s animálními tóny ambry a pižma.

Hlava: citrón, olej Elemi, muškátový oříšek, černý pepř

Srdce: sturač, skořice, hřebíček

Základ: cedrové dřevo, labdanum, ambra, pižmo

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.