Sociální sítě
Nahoru

Klenot mezi botami nově ve Florentinu

Italové dělají módu s láskou a v obuvnické firmě Fiorangelo obzvlášť. Boty šijou ručně ve své vlastní továrně v městečku Falerone a vybírají pro ně ty nejlepší italské usně. Důraz kladou na kvalitu materiálu i provedení. Proto dbají na to, aby vše bylo vyráběno z italských surovin a přímo v Itálii. Chtějí svět obohatit o kvalitu, která se pomalu vytrácí. Dnes je taková firma opravdovým klenotem. Možná i malým přírodním úkazem.

Fiorangelo_7640CZK_kod15175Když si prohlédnete boty Fiorangelo, poznáte ten rozdíl. Nejsou boty jako boty. Již na první pohled si všimnete, že jde o botu, nikoli její napodobeninu. Tyhle boty s vámi šťastně prožijí nemalou část života a vaše nohy vás za ně budou milovat.  Kvalitní italská kůže je dlouhověká. Tahle investice se tedy vyplatí. Fiorangelo. Láska na první pohled. A pokud ne na první, tak rozhodně na ten druhý ano. Po jejich nazutí oceníte jejich pohodlnost a to i u high-heels. Fiorangelo jsou krásné kvalitní boty s jednoduchým designem.  Italové zkrátka umí. První boty spatřily světlo světa již v roce 1976, značka tedy letos slaví výročí 40 let. V sortimentu značky najdete dámské i pánské boty a také dámské kabelky a pásky.

Fiorangelo_7100CZK_kod15380Nová kolekce bot Fiorangelo představuje boty s ikonicky zoubkovanou podrážkou. Současný módní hit v retro stylu lze snadno kombinovat k džínům i do společnosti. Nejvíce oceníte pohodlnost obuvi a rozhodně s nimi nezapadnete v davu.

Concept store italské značky Fiorangelo najdete nově ve Florentinum Plaza v Praze, a to nedaleko luxusní restraurace Bianco e Nero a zárovň nedaleko hodinářství Koscom.

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.