Sociální sítě
Nahoru

Malá Paříž v Praze

Nenapodobitelná atmosféra Paříže dýchne na každého, kdo vstoupí do nového klubu Le Valmont, který v sobě pojí exkluzivní klub s cocktail a lounge barem. Jeho koncept je inspirován filmem Valmont režiséra Miloše Formana a stylový interiér, jehož dominantu tvoří křišťálové tereziánské lustry přední české sklářské společnosti PRECIOSA Lighting, navrací hosty do dob Ludvíka XVI.

LVK_5945Klub Le Valmont je určen všem, kteří se chtějí s přáteli pobavit v exkluzivním prostředí. Ve stylu malé Paříže je vybaven celý interiér, v němž najdeme sametové závěsy, na míru vyrobené aubusson koberce a především dominantní „tereziánské“ křišťálové lustry. Ty se v Čechách vyráběly už pro francouzskou šlechtu a získaly označení po panovnici Marii Terezii, které v nich našla zalíbení a umístila je v roce 1746 do svého paláce. Pro dokonalou brilanci, ladné křivky a unikátní tradici výroby, která se uchovala ve společnosti PRECIOSA Lighting, se těší velké oblibě v České republice i zahraničí dodnes.

Preciosa Lighting_VigOpening si nenechaly ujít hvězdy českých přehlídkových mol, modelky Aneta Vignerová, Nikol Švantnerová, Veronika Kašáková a Elisavet Charalambidu.

LVK_5919Kromě stylového interiéru mohou hosté klubu ochutnat drinky špičkových českých barmanů v čele s Martinem Babičem a Jaroslavem Janouškem. Chuťově nápadité koktejlové menu je připraveno pouze z kvalitních čerstvých surovin a doplněno francouzskými a českými víny. Jako první v České republice budu klub nabízet současnou ikonu luxusního šampaňského MCIII Möet & Chandon.

Kromě exkluzivního menu a stylového vybavení dotváří celkovou atmosféru hudba pod taktovkou mezinárodně uznávané Djky Ivany Marcinové.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.