Sociální sítě
Nahoru

Prémiový porcelán Villeroy & Boch v Brně exkluzivně v prodejně Potten & Pannen – Staněk v galerii Vaňkovka

Prodejna Potten & Pannen – Staněk na nejlepší obchodní adrese v Brně, v Galerii Vaňkovka, se rozrostla o nový, reprezentativní prostor věnovaný proslulé značce porcelánu Villeroy & Boch. pr_2012_mariefleur_01_0131Od května bude prodejna Potten & Pannen cook shop v Galerii Vaňkovka jediným prodejním místem v Brně, nabízejícím sortiment Villeroy & Boch. Kromě tradičních kolekcí, například Mariefleur, zde najdete i novinky, které byly v letošním roce poprvé prezentovány na frankfurtském veletrhu Ambiente. Zákazníci mohou vybírat také z kuchyňských a domácích potřeb dalších světových značek, jako jsou solingenské nože Zwilling J. A. Henckles, špičkové francouzské nádobí Mauviel 1830, legendární americké roboty KitchenAid, mlýnky na koření Peugeot, švýcarské kapslové kávovary Cremesso, tradiční burgundská keramika Emile Henry nebo katalytické lampy pro čištění vzduchu Lampe Berger a další. verpackung1487499Proslulá německo-lucemburská značka Villeroy & Boch je díky tradici začínající v roce 1748 pevnou součástí světového řemeslného a kulturního dědictví a zároveň leaderem současného trhu se značkovým stolovacím vybavením pro každodenní použití. Sortiment Villeroy & Boch je dostupný v  prodejnách Potten & Pannen – Staněk v Praze, Brně, Olomouci, Liberci a Bratislavě.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.