Sociální sítě
Nahoru

OCEŇOVANÁ FILMOVÁ REŽISÉRKA SOFIA COPPOLA, NOVÁ „PŘÍTELKYNĚ“ DOMU CARTIER

Francouzský šperkařský a hodinářský dům Cartier je světově proslavený pro svoji eleganci a styl. To samé lze říci o americké režisérce, herečce a scénáristce Sofii Coppole. Tento rok zaujímá držitelka Oscara a vkusná módní ikona novou pozici a stává se přítelkyní domu Cartier. „Cartier jsem vždy milovala, představuje vrchol krásy a řemeslné zručnosti s dlouhou historií a dědictvím. Klasické a nadčasové kusy od Cartier Vám vydrží celý život,“ říká Coppola. Cartier jí vrací komplimenty a poukazuje na její „talent, kreativitu, styl, jasnou vizi a názor.“ Sofia Coppola_CAndrew Durham 2Sofia Coppola nachází zalíbení v mnoha aspektech značky. Obdivuje „sofistikovaný design, autentičnost a velkolepost“ a zároveň oceňuje, že „Cartier nic nenadsazuje“. Okouzlil ji romantický duch a dlouhá historie značky, zejména 40. a 70. léta 20. století. „Každý velký šperk Cartier má svůj příběh,“ dodává. Mezi oblíbené kusy dcery slavného režiséra F. C. Coppoly, bez kterých nevychází, aktuálně patří hodinky Clé de Cartier. Ty byly uvedeny na trh minulý rok a letos model přichází v nových kreacích z růžového zlata a oceli. „Líbí se mi tvar hodinek, jsou elegantní a velmi příjemné na ruce. Vypadají velice decentně a přesto si jich lidé všímají a skládají mi komplimenty.“ Právě s hodinkami Clé de Cartier vznikla ve spolupráci s fotografem Andrewem Durhamem série fotografií, které zachycují Sofii na vysoce ženských snímcích s notnou dávkou francouzského šarmu. Cle de Cartier SteelSbírka osobních pokladů Cartier Sofie Coppoly, jakožto nadšené klientky a sběratelky, obsahuje např. svatební prsten, malý model hodinek Tank, náramky z kolekce Menotte, Nouvelle Vague, ikonické Trinity a Love, či prsten z panteří kolekce, dar od jejího manžela. „Miluji design jednotlivých kolekcí, najdete v nich jak kusy na každodenní nošení, tak překrásné kreace na večer.“ Dokonalost při každé příležitosti platí i pro Sofii, která působí stejně stylově a chic ve sportovním tričku, jako ve svetru a riflích při natáčení, či neodolatelně v elegantních šatech na červeném koberci. Sofia Coppola_CAndrew Durham 1

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.