Sociální sítě
Nahoru

TOP CLASS PARTNEREM LYMFOM HELP GOLF TOUR 2016

Letos proběhne už 5. ročník Lymfom Help Golf Tour 2016, při kterém si budete moci zahrát svůj oblíbený golf a navíc podpořit dobrou věc. Jedním z mediálních partnerů se opět stal i magazín pro všechny úspěšné Top Class.

Organizaün° tžm Lymfom Golf Tour

Lymfom Help funguje s cílem podpořit pacienty trpící zhoubným lymfatickým nádorem. Z finančních výtěžků z golfové tour se pak financují rekreační a ozdravné víkendové pobyty pro pacienty, vydávání odborných knížek i různé edukační kurzy. Pokud budete chtít pomoci dobré věci, přijďte poměřit své síly s golfistkou Klárou Spilkovou. I vy tak můžete být jedni z mála, kteří dostanou možnost Kláru v letošním velmi nabitém programu potkat.

CO8Q0193

Po dlouhých 112 letech se totiž na hřiště Letních Olympijských her vrací golfová disciplína a i Česká republika bude mít svého reprezentanta. Jedná se právě o ikonu českého golfu, odchovankyni Erpet Golf Centra Kláru Spilkovou. Ta se zapsala do povědomí světového golfu už ve svých 16 letech, kdy se stala historicky nejmladší hráčkou nejvyšší evropské ženské soutěže Ladies European Tour. Letos tak oslavila svou první pětiletku v nejvyšší lize a účast na Letních olympijských hrách 2016 v Riu de Janeiru bere jako další milník své profesionální golfové kariéry. I přes svůj nabitý program si ale i letos udělá chvíli na pomoc těm, kteří ji potřebují. Vzala si pod svou záštitu charitativní golfovou tour Lymfom Help Golf Tour.

Položili jsme jí několik otázek:

TC: Jak hodnotíte loňskou tour?

Klára Spilková: Loňský ročník byl velmi povedený, skvělá příjemná atmosfé- ra, a to hlavně díky organizátorovi Martinu Beštovi z agen- tury Bestalent Golf a všem účastníkům. Všichni to jsou mi- lovníci golfu a lidi s velkým srdcem, kteří přišli pomoci těm, kdo to potřebují. Takovou atmosféru jinde nezažijete.

TC: Takže ani kvůli svému nabitému letošnímu roku se záštity tour nevzdáte?

Klára Spilková: Rozhodně ne! Jsem ráda, že můžu pomáhat ostatním tím, že dělám to, co miluji. I přesto, že je můj program kvůli olym- pijským hrám dost nabitý, snažím se zúčastnit se alespoň poloviny turnajů této charitativní tour. Je to moje srdcová záležitost.

TC: Ke golfu patří i luxus… Na jakém nejluxusněj- ším hřišti jste zatím měla tu čest hrát?

Klára Spilková: Luxury Golf Resort & Gleneagles Golf Courses ve Skotsku. Tam jsem se dostala v roce 2009 v rámci Junior Ryder Cupu. Kromě požitku z exkluzivního hřiště jsem byla ubyto- vána i v luxusním hotelu. Byl to zkrátka obrovský zážitek.

TC: Top Class má v novém chystaném čísle 03/2016, které si čtenáři mohou zakoupit už od 11. května u vybraných prodejců, přílohu o exkluzivních vozech. Jaké luxusní značky aut máte ráda vy?

Klára Spilková: Určitě preferuji značku Volvo. Mají pohodlná auta, ideál- ní i na dlouhé cesty do zahraničí. Sama vlastním Volvo XC60 a nedám na ně dopustit. Na druhou stranu se mi ale líbí zajet si občas jen tak na výlet ve veteránských vozech a cítit se jako v jiném století. To se pak většinou obracím na firmu Engine Automobile Culture, která tato stará auta modernizuje a stará se o ně.

Patronka Kl†ra Spilkov† -LYMFOM HELP CUP

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.