Sociální sítě
Nahoru

Neseďte doma – pracujte z kavárny Cathedral Café

Stále více lidí si čas od času dopřává příjemné zpestření pracovního režimu – namísto doma či v kanceláři pracují v kavárně. Výhodou je inspirativní prostředí, výtečná káva či jiné občerstvení, možnost sjednat si přímo na místě byznys schůzky… Cathedral Café v centru Staré Prahy navíc poskytuje perfektní zázemí: kromě WiFi připojení zdarma také možnost vytisknout, zkopírovat a naskenovat si cokoliv je zapotřebí. A navíc – součástí Cathedral Café je jedna z nejhezčích zahrádek v Praze.

cathedral dvur 1

Nekuřácká kavárna Cathedral Café sídlí v Týnské ulici 11, jen pár kroků z rušného Staroměstského náměstí v rekonstruovaném gotickém domě.  S notebookem, tabletem či blokem a tužkou se můžete usadit nejen v útulném, originálně zařízeném interiéru, ale také na venkovní květinové zahradě ve stínu korun ovocných stromů. Cathedral Café je idylickým, klidným místem uprostřed rušné metropole, na dosah důležitým úřadům a institucím, obchodům i galeriím. Dalším vítaným bonusem je prvotřídní káva z české pražírny Doubleshot, součástí nabídky jsou výtečné domácí dezerty, polévky, čerstvé saláty, sendviče, jídla z grilu či pánve a další delikatesy.

cathedral dvur 2

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.