Sociální sítě
Nahoru

PATRIK DĚRGEL ZVOLIL VŮZ SUZUKI VITARA S

Talentovaný filmový a divadelní herec a zpěvák Patrik Děrgel, známý zejména díky seriálu V.I.P. vraždy, si pro své cesty vybral vůz Suzuki Vitara S. Sportovně laděné SUV  s novým přeplňovaným motorem 1,4 BoosterJet v nejvyšší specifikaci s pohonem všech kol AllGrip bude Patrik nejčastěji využívat při cestách za prací.

Děrgel 1Patrika za volantem červenočerné Vitary S bude možné potkat také na dálnici D1, kudy vede jeho trasa do rodného Bohumína, nebo na cestě za relaxem na chalupu. Právě všestranné zaměření Vitary zaujalo držitele Ceny Alfréda Radoka nejvíce. Podle Patrika je Vitara ideálním společníkem do města díky svým kompaktním rozměrům a stejně tak je komfortní na delší trasy. Oslovil ho též inteligentní pohon všech kol AllGrip s čtyřmi jízdními režimy. „Na první pohled mě Vitara zaujala designem,“ přiznává herec Národního divadla. „Super je i výkonný motor,“ dodal hned po prvních kilometrech. Svěřil se také, že se těší, že se nebude muset omezovat pouze na zpevněné komunikace. Určitě vyzkouší i nějaký terén.

Děrgel 4

Více z rubriky Off-roady & SUV

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.