Sociální sítě
Nahoru

S novou vůní Niji uvidíte život v barvách

Značka Annayake se rozhodla o rozšíření pozitivních vůní o další nerozlučnou dvojici, která nese název “niji“ – japonské označení pro duhu, po jejíž hřebenech kráčí vyhlídky lepších krásnějších dní. Vykročte do jarních dní správnou nohou s novými vůněmi Niji pro ni a pro něj.

NijiHerNiji pro ni je vůní noblesnosti a vyrovnanosti. Při prvním kontaktu s touto vůní Vás omámí ovocná svěžest mandarinky, meruňky a černého rybízu. Květinovému srdci vládnou královny svého druhu – pivoňka, jež je v Asii považována za majestátní květinu a za symbol lásky a smyslnosti společně s růží, která po staletí vyjadřuje poctu opravdovým dámám. Základem prostupují nóty fialky, bílého pižma a pudrových akordů, jež Vás přenesou do chvil naprosté duševní vyrovnanosti a noblesnosti.

NijiHimNiji pro něj je záplavou vitální energie. Impozantní vůně pro impozantního muže Vás nadchne už od samého počátku díky charakteristické vůni zázvoru a svěžesti italského citronu. Srdcem prostupují nóty koriandru, kardamonu, kůže a rostliny anýz. Základ vůně pak dotváří ambra, bílé pižmo a santalové dřevo. Niji pro něj je zkrátka vůně pro muže, jenž Vám bude dávat do života optimismus jako čerstvě vytvořená duha na obloze.

Vůně Niji pro ni (Edt, 100 ml za 1 690,-Kč) a pro něj (Edt, 100 ml za 1 590,-Kč) budou k dostání od března v salonu L´Eclat (Bílkova 16, Praha 1). www.eclatsalon.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.