Sociální sítě
Nahoru

Italská ruční výroba: Stylově tváří v tvář slunci

GAFIALATASN06C03

Je čas začít uvažovat o stylových slunečních brýlích, které vám budou dokonalým společníkem tváří v tvář ostrému letnímu slunci. Pokud jste milovníky kočičího tvaru, jistě vás okouzlí nové modely od italské značky Snob Milano, která nově spojila inovativní technologii ručně vyráběných komponentů s tradičními tvary brýlových skel.

GAFIALATASN06C02_

Perfektně padnoucí sluneční brýle kolekce Gafi Alata mají tradiční lenonkové obroučky, které jsou ale oživeny hravým kočičím tvarem brýlových skel. Nylonová konstrukce je díky inovativní technologii ultra lehounká, barevné zpracování obrouček i mírné tónování skel pak jde ruku v ruce se současnými módními trendy. Vybírat můžete ze tří variant ve vybraných optikách, které naleznete na www.snobmilano.cz. Za stylové brýle zaplatíte od 4 400 Kč.

GAFIALATASN06C01

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.