Sociální sítě
Nahoru

Značka Piaget má nového ambasadora

Mezinárodním ambasadorem hodinek Piaget se stal kanadský herec Ryan Reynolds. Představitel role Deadpoola ve filmové sérii X-Men vedení značky údajně zaujal především svou elegancí a charismatem. Slavný herec se ke spolupráci vyjádřil slovy: „Pracuji v oblasti, v níž se věci rychle proměňují. O to více umím ocenit, když narazím na něco nadčasového. Právě nadčasovost je jednou z mnoha kvalit, které na značce Piaget tolik obdivuji.“

Web_ryan-reynold FINAL

Ryan Reynolds s hodinkami Piaget

Mimo spolupráce s Piagetem čekají Reynoldse také další filmové role – v příštím roce se má objevit například ve sci-fi thrilleru „Život“, plánuje se i pokračování série X-Men. Kromě kariéry se 39letému Kanaďanovi daří také v osobní sféře – s manželkou, 28letou americkou herečkou, Blake Lively letos přivítají již druhého potomka.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.