Sociální sítě
Nahoru

Monaco Woman na vlnách luxusu Středozemního moře

V rozkvetlých zahradách, kde po celý rok jemně pohupuje mořská bríza tisíci květů, není nic snazšího, než se oddat snu o luxusu a eleganci. V samém srdci francouzské Riviéry si podávají ruce poslední módní trendy s třpytem diamantů i uměním užívat si života plnými doušky jako sklenky nejvybranějšího šampaňského. Žena, která sáhne po vůni Monaco ví, jak nakládat se svou krásou a přirozeným smyslem pro styl. Její osobnost, nezávislost, šarm a kouzlo přitahují pozornost. Kdo by takovému půvabnému květu mohl odolat?

Monaco Range Woman Pack + bottle 30-50-90ml copiePropojení snové atmosféry, luxusu a pablesků odrážejících se od vodní hladiny bylo hlavní inspirací při zrodu klasické, květinově chyprové kompozice s ústřední hrdinkou v podobě legendami opředené mimózy dodávající celé kompozici na klasicky elegantním vyznění. Něžný pudrový tón květů žluté mimózy doplňuje v úvodu svěží nóta citrusů, bergamotu a hořkých pomerančů. Jejich jiskřivý gejzír zjemňuje hebkost okvětních lístků bílých růží.

MONACO Range Woman EDP 30-50-90ML + Bath Line with packagingSrdci vůně vládne harmonie namíchaná z neroli, malin a broskví. S ušlechtilým santálovým dřevem a pačuli přichází v samém závěru dotek rafinované smyslnosti a stylově vytříbené elegance.

PORTRÉT PARFUMÉRKY CALICE BECKER

Díky celé řadě unikátních a úspěšných výtvorů představuje Calice Becker stálici na hvězdném nebi současných tvůrců parfémů. Její kreace vznikají na základě jejích kulinárních a cestovatelských zkušeností, které představují hlavní zdroj inspirace a představivosti. Vždy ji fascinovalo, jakým způsobem pracoval Rembrandt – jak na sebe vrstvil jednotlivé barvy i jak mistrovsky kombinoval světlo a stín. Podobným způsobem nyní tvoří i ona – jen místo barev používá jednotlivé vonné tóny. „Vždy ráda tvořím tak, že přidám něco nečekaného. To lidi pokaždé překvapí a snáz si novou vůni zapamatují. Vůně mne snad nikdy nepřestanou zajímat. Už jako dítě jsem se ptala své matky, jak se mohly všechny ty květiny dostat do flakónu její kolínské. Ta průzračná tekutina, která voněla úplně jako pomerančové květy, pro mne představovala skutečnou záhadu. I to byl důvod, proč jsem se později rozhodla pro studium parfémů – abych konečně odhalila jejich tajemství.“

MONACO Range Woman EDP 30-50-90MLKLENOT SKRÝVAJÍCÍ ROZKOŠNOU VŮNI

Něžně zaoblené linie flakónu jsou jako půvabná dívka, která dává vyniknout své kráse v dokonalém haute-couture modelu. Jemně šampaňský odstín připomíná odraz paprsků zapadajícího slunce od štíhlé sklenky naplněné šumivým nápojem. Dojem dotváří symbol královské koruny vybroušený do skla odkazující ke slavné tradici monackého knížectví.

LINIE

Eau de Parfum   30 ml                                  1 599 Kč

Eau de Parfum   50 ml                                  2 249 Kč

Eau de Parfum   90 ml                                  2 999 Kč

Shower Gel     150 ml                                     849 Kč

Body Lotion   150 ml                                     949 Kč

Deo Spray       100 ml                                     849 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.