Sociální sítě
Nahoru

VŮNĚ, ZNÁMKA PRAVÉHO GENTLEMANA

Muž na úrovni má vkus nejen na vytříbenou módu, výtečné jídlo a pití či smyslné ženy, ale také dobrý nos na výjimečné vůně. V našem hledáčku uvízly hned tři pánské novinky, které aspirují na žhavé vůně léta 2016. Vyberete si?

 

BONVIVÁNŮM…

Symbol životního stylu plného úspěchu, vůně Mercedes Benz Man je uvolněněná a přesto

stále v napětí. Je určena lvům salonů, připraveným kdykoli vystoupit do světel ramp. Mužům zvyklým být ve středu pozornosti s charismatem tak velkým, že na sebe strhnou veškerou pozornost okolí. Přesto toho ale nezneužívají, vědomi si svého šarmu. Nemají zapotřebí hrát jakékoli hry, jsou zvyklí vítězit a úspěch je jejich adrenalinem. Nová luxusní pánská vůně Mercedes Benz Man je dílem Oliviera Crespa a dřevitý základ v ní ukryté projasňují ovocné a aromatické tóny, zjemněné růžovým palisandrem a dubovým mechem. Klíčovou roli pak hraje cedrový list s jemnými podtóny hrušky.

EDT 100ml, 2070 Kč. K dostání exkluzivně v síti parfumérií Douglas

DOBRODRUHŮM…

Bentley Infinite Rush je určena mužům, kteří důsledně posouvají své limity, ztělesňuje ducha moderního dobrodruha. V souladu s vysokým výkonem vozů Bentley, byla i vůně Infinite Rush stvořena pro muže, který miluje dobrodružství. Je klidný a věří, že se před ním otvírají nové obzory, je vždy okouzlen extrémním scénářem, jakým je třeba jízda novým 4×4 v otevřené poušti. Jeho cílem je vždy získat od života co nejvíce, jít v ústrety novým dobrodružsvím, vyhledávat nové závratné výšiny … Vůně Infinite Rush  byla stvořena k jeho obrazu: Usiluje o to nejlepší a překoná vaše očekávání s dech beroucím kontrastem pikantní svěžesti a teplých tónů. V srdci se vám Bentley rozvoní koktejlem pryskyřice, citronu, fenyklu a pepře.

EDT 100ml, 2240 Kč K dostání exkluzivně v síti parfumérií Douglas.

 

SVĚTOBĚŽNÍKŮM…
Ermenegildo Zegna Parfums představil limitovanou kolekci vůní Z Zegna Cities, určenou pro muže s cestovní pas vždy po ruce. S každým pulsujícím městem, si rozšiřuje svou perspektivu světoběžníka. Je to nedefinovatelná symbióza muže a města. Tato kolekce je stvořená pro muže, který ví, že správný cíl je polovina úspěchu. Z trojice novinek pro vás vybíráme Shanghai, která, stejně jako čiré potěšení z tohoto městského drahokamu, řve životem. Je kořeněná, plná smyslů s tóny kardamonu, fialky a dřeva guajak.

EDT 100 ml, 2640 Kč Nová kolekce Z Zegna Cities bude dostupná od září 2016, exkluzivně v parfumerii Douglas.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.