Sociální sítě
Nahoru

Pronikněte do zákulisí italského módního domu Fendi

Při příležitosti svého 90letého výročí vydává módní značka Fendi novou knihu. Na téměř 300 stranách vezme čtenáře na cestu po bohaté historii italského domu, a to od jeho skromných začátků přes první butik s kožešinami a koženými doplňky, až k jeho vzestupu mezi haute couture brandy.

web_FENDI FINAL

„Právě 90. výročí značky pro nás představovalo správnou příležitost k tomu prozradit zákazníkům více informací o naší společnosti a seznámit je s tím, co pro nás znamená luxus,“ prohlásil prezident a generální ředitel značky Pietro Beccari. O tom, jaký je výsledek tohoto snažení, se budete moci přesvědčit již v září. Knihu plnou zajímavostí okořeněnou ilustracemi Karla Lagerfelda i unikátními fotografiemi značky, zakoupíte ve vybraných buticích a knihkupectvích za 185 euro.

4

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.