Sociální sítě
Nahoru

EXPLOZE BAREV A VÝZVA MOËT FLAMIGO

Oblíbená značka šampaňského se tak nadchla letním počasím, že představila novou limitovanou edici Moët & Chandon Rosé s retro designem Flamingo, který zdobí neonově růžová barva a hraví plameňáci. Každá lahev navíc ukrývá výzvu! Troufnete si?

f1Vadí, nevadí?

Rosé Impérial je nejvíce extrovertní a svůdné šampaňské Moët & Chandon. Živé a vstřícné, Rosé Impérial se vyznačuje zářivou barvou, intenzívním ovocným charakterem a explozivní chutí. Limitovaná edice Moët Rosé navíc na lahvích ukrývá pod etiketou svérázné výzvy. Jak dlouho už jste nehráli hru vadí, nevadí? Odvážíte se políbit člověka, který se právě nachází nalevo od vás? Máte na to, abyste objali někoho úplně neznámého? Moët Rosé Impérial je spontánní, zářivé a romantické šampaňské. Je to víno vyznačující se svěžím ovocným charakterem, svůdnou chutí a elegantní zralostí. Má zářivou růžovou barvu s jantarovými odlesky a okouzlující buket červeného ovoce, květinových tónů růže a nepatrného náznaku pepře. Moët Rosé Limited Edition s plameňáky se prodává v běžné lahvi (750 ml) za cca 1 620 Kč a ve stylových lahvičkách Mini Moët (20 cl) za zhruba 525 Kč.

f2Barva:

Zářivě růžová s viditelnými rubínovými a fialovými odlesky.

Aroma:

Intenzívní a neodolatelné víno s živým buketem čerstvě

natrhaného letního ovoce (jahody, maliny a červený rybíz), který doplňují květinové akordy (růže, hloh) a lehce pepřově pikantní tón.

Na patře:

Okázalé víno mimořádné intenzity a plnosti:

první dojem je dužnatý a šťavnatý, potom pevný (peckovina)

s jemným bylinným nádechem (máta) v koncovce.

f3Moët & Chandon

Vinařství Moët & Chandon založené roku 1743, patří mezi přední světové výrobce šampaňského. Moët & Chandon je synonymem dlouholeté tradice i moderních oslav.  Značkou, která téměř 270 let zpestřuje ty nejkrásnější životní okamžiky a úspěchy.  Od slavného Moët Impérial až po ročníkovou kolekci Grand Vintage, od extrovertního Moët Rosé Impérial, inovativní Moët Ice Impérial a unikátní MCIII, každé šampaňské září a zároveň těší svým svěžím ovocným charakterem, vzrušujícím pocitem na patře a elegantní vyzrálostí. Každou vteřinu se někde na světě otevře lahev šampaňského. Každá vteřina je zážitek a každý zážitek je okamžik pro #moetmoment.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.