Sociální sítě
Nahoru

Nejnovější trendy v líčení pod taktovkou módního domu Dior

Web_Dior

Kreativní tvůrci značky Dior nikdy nespí, a tak začátkem léta představili podzimní kolekci dekorativní kosmetiky SKYLINE, která si pohrává s nekonečnými možnostmi tvarování obličeje pomocí světla a stínu. Image ředitel make-upu Dior Peter Philips se při vytváření této jedinečné řady inspiroval především architekturou a barvami podzimní Paříže. Vzniklo tak umělecké dílo, v němž najdou zalíbení všechny ženy, které se nebojí experimentovat a rády překračují hranici iluze a reality.

Web_Dior 1

Tvůrci limitované edice paletky 5 COULEURS se inspirovali architektonickou konstrukcí Eiffelovy věže a přetvořili její tvary do geometrického krajkového designu.

Web_Dior 2

Ikonický lesk na rty DIOR ADDICT GLOSS představuje tři unikátní odstíny vylepšené rozjasňujicími efekty, které okamžitě zvýrazní vaše rty a podtrhnou celkový efekt líčení.

Web_Dior 3

Lehounký pudr DIORSKIN NUDE AIR LUMINIZER obsahuje vysokou koncentraci rozjasňujicích pigmentů v univerzálním odstínu, který se přizpůsobí každé pleti. Aplikuje se jemnými doteky a díky své nepostřehnutelné textuře dodává pokožce zářivý vzhled.

Web_Dior 4

Tento podzim přináší DIOR VERNIS čtyři odstíny laků na nehty, jež byly vytvořeny v půltónech pro dokonalou eleganci – vybírat můžete ze sofistikované béžové, smyslné zlatohnědé, návykové ledově hnědé a avantgardní tmavošedé.

Nejnovější kolekce líčení značky Dior bude na trh uvedena 29. 8. 2016.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.