Sociální sítě
Nahoru

KAROLINUM: NOVÉ EXKLUZIVNÍ DENTÁLNÍ CENTRUM V SAMÉM SRDCI PRAHY

V dentálním centru KAROLINUM, které své první klienty přivítá v měsíci září, se ideálně snoubí krása a zdraví s pocitem nádherného prostředí nově zrekonstruovaných prostor Paláce Dlouhá. Už je na čase přestat se se u zubaře bát a učinit i z povinné návštěvy zážitek. Designově pojaté prosklené prostory recepce v kombinaci s duhovými odstíny barev, čerstvé květiny a přilehlá terasa ve vás hned při vstupu navodí příjemné pocity relaxace. Pohodlně se usaďte do křesla a vychutnejte si např. kávu, dokonce i před samotným zákrokem – kdykoli můžete navštívit hygienický koutek, který disponuje veškerým vybavením pro vyčištění chrupu.

Recepce dentálního centra KAROLINUM-1Za zrodem dentálního centra v Praze stojí Karolína Helisová, která již od malička vyrůstala v zubní laboratoři. Rodiče této vystudované dentistky vlastnili jednu z největších zubních laboratoří v České republice. Část této laboratoře se nyní přesouvá do Prahy, kde ji povede maminka paní doktorky. Dentální centrum KAROLINUM je určené nejen pro dospělé, ale také pro dětské pacienty, přičemž v oblasti zubního lékařství vyzdvihuje důležitost ruční práce a zakládá si na ní.

Karolína Helisová a Karla Helisová stojí za rodinnou firmou Karolinum   -2„Žijeme v době, kdy stroje vytlačují lidskou zručnost a umění. Nahrazují léta studií, praxe a lidského oka,“ říká Karolína Helisová a vzápětí dodává: „Jsem zubní lékařka a v zubní laboratoři jsem i doslova vyrůstala. Pozorovala jsem práci zkušených laborantů a velkých odborníků ve svém oboru, sama si jako dítě pamatuji příchod metalokeramiky na český trh a jeho velkou oslavu. Proto se také chci věnovat protetickým přeměnám svých klientů. Stroj vám dokonale vyrobí vše, co si přejete. Každý člověk je ale originál a stejně unikátní je i jeho zub. I když právě moje zubní laboratoř disponuje nejlepším systémem frézy na trhu, vždy tato umělecká díla dotáhnou právě zubní laboranti, aby do náhrady vdechli život. Pracovní souhra doktora, laboranta a hygienistky, tedy jakési svaté trojice, je pro mě zásadní. Tento přístup si podle mého názoru zaslouží každý pacient.“

Hygienický koutek dentální centrum KAROLINUM (2)Dentální centrum KAROLINUM se pyšní exkluzivním vybavením. Většina přístrojů, jako například od značky KaVo, je považovaná za Ferrari ve stomatologii. Nechybí mikroskop Leica, určený pro nejpreciznější ošetření zubních kanálků, nebo systém Amman Girbach, vyrábějící ty nejlepší možné zubní náhrady. Karolinum si také pečlivě vybírá zaměstnance, kteří budou dbát na spokojenost klientů.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.