Sociální sítě
Nahoru

L’Oréal má pod svými křídly další značku

L’Oréal – světový leader v oblasti kosmetiky a krásy – minulý týden rozšířil své portfolio mezinárodních značek o Atelier Cologne. Pařížský Maison de Parfum zabývající se výrobou niche parfémů se na trhu objevil v roce 2009 a za jeho založením stojí milovníci vůní Sylvie Ganter a Christophe Cervasel. Dvojici talentovaných „nosů“ spojila především vášeň pro kolínskou vodu, která se nakonec stala základním stavebním prvkem jejich rodícího se podnikání.

Web_Atelier Cologne

Během sedmileté existence značky si její zakladatelé splnili svůj sen: představili zákazníkům parfémy, které dlouho vydrží, zároveň však nepostrádají nadčasovou svěžest a lehkost, díky níž se hodí i pro každodenní nošení. Základ vonných receptur tvoří vysoce kvalitní ingredience kombinované s nótami citrusů a dalšími látkami. Kromě osobitých parfémů nabízí Atelier Cologne také svíčky, sprchové gely, mýdla a tělová mléka. Výrobky mladého pařížského brandu jsou k dostání například v síti parfumerií Sephora či ve francouzském řetězci obchodních domů Galeries Lafayette.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.