Sociální sítě
Nahoru

Zajímá vás, jak přichází na svět ikonický kabát Max Mara?

Web_Max Mara posledníZástupci italského módního domu Max Mara svou pozornost pozvolna přesunuli do podzimních měsíců a v rámci nedávno spuštěné marketingové kampaně pozvali zákazníky, aby nahlédli do zákulisí výroby ikonického kabátu 101801 – slavný plášť v barvě velbloudí srsti byl veřejnosti poprvé představen již v roce 1981 a díky svému originálnímu provedení si ihned získal zástupy věrných příznivců.

Web_Max Mara

Za designem nadčasového kabátu stojí francouzská návrhářka  Anne-Marie Beretta, které se díky tomuto dílu podařilo nesmazatelně zapsat do módní historie – karamelový plášť se prodává již několik desetiletí a stále patří ke komerčně nejúspěšnějším modelům značky Max Mara. Pro všechny jeho fanoušky připravili zástupci italského módního domu krátké video, v němž se můžete se zrozením ikonického evergreenu seznámit doslova od první nitky – více na: cz.maxmara.com/101801-iconic-coat

HyperFocal: 0

Kromě krátkého videa představila značka také projekt Mothers & Daughters, v jehoř rámci si ikonický kabát na místo modelek oblékly reálné ženy. FOTO: Alberto Zanetti

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.