Sociální sítě
Nahoru

NAKUPUJTE EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÉ ZNAČKY Z POHODLÍ DOMOVA

Nově můžete navštívit dlouho očekávaný internetový obchod Sephora, který byl představen před dvěma dny. Spuštění nákupů exkluzivních kosmetických produktů přes internet se dá označit jako počátek nové éry v České republice. Zahájení prodeje výjimečných brandů, jakými jsou například exclusiv Sephora, Eisenberg, Rexaline, Dior, Guerlain, Hermés a dalších více než 70 značek, je odpovědí na potřeby zákazníků, kteří mají vysoké nároky na standardy obsluhy, kvalitní a originální kosmetiku nejprestižnějších značek a nejširšího portfolia, a nyní i dostupnost 24 hodin denně.

seph_4x3_makeup3-rvb

Počínaje datem 27. 7.  tak mohou všichni současní i budoucí zákazníci, včetně těch, kteří ještě nemají parfumerii Sephora v blízkosti svého bydliště nakupovat oblíbené vůně, dekorativní kosmetiku a péči o pleť přímo z pohodlí domova. Pokud bychom měli něco doporučit, rozhodně se zaměřte na tělovou a koupelovou kosmetiku Sephora, například našlehaný hydratační tělový krém s výtažky z vodního melounu za 590 Kč či pěny do koupele Décoré za 220 Kč v netradičních vůních, jakými jsou třeba myrtha,pivoňka či bavlna, si vás doslova obtočí kolem prstu, stejně jako výjimečná dekorativní kosmetika v pestré škále odstínů.

Web

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.