Sociální sítě
Nahoru

Chystáte se do Londýna? Dopřejte si návštěvu BVLGARI Spa

Web_Bulgari

Pokud nedáte bez ruchu velkoměsta ani ránu a rádi byste propojili relaxaci s nákupy a divokým nočním životem, vydejte se do londýnského Bulgari Spa. V srdci pulzující metropole si můžete vychutnat dvě patra designových interiérů, v jejichž základu se prolínají onyx, dub i kámen. Součástí lázní je plavecký bazén, 150 m² velké fitness centrum, 11 soukromých relaxačních kabinek a dvoulůžkové lázeňské apartmá, které zahrnuje kromě parních lázní i jacuzzi.

Web_Bulgari 2

Bulgari Spa se zaměřuje na celkovou relaxaci těla a mysli – celostní pojetí všech terapií je inspirováno asijskými a evropskými tradicemi. Během sofistikovaných masáží zde využívají ty nejkvalitnější výrobky, založené na přírodních ingrediencích. Vyzkoušet tu můžete například exkluzivní masáže drahými kameny či speciální terapie kokosovým olejem. Více informací o jednotlivých procedurách i ubytování se dozvíte na: www.bulgarihotels.com/en-us/london/spa-and-fitness/the-bulgari-spa

Web_Bulgari 3

 

 

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.