Sociální sítě
Nahoru

PŘÍJEMNÝ DEN ZAČÍNÁ SNÍDANÍ

!St. Petersburg3

Budete-li mít cestu do Karlových Varů, jistě zatoužíte po luxusním pohodlí. V karlovarském pětihvězdičkovém hotelu Quisisana Palace, který patří do prestižní skupiny Small Luxury Hotels of the World, je nadstandardní servis a vysoká kvalita hotelových služeb samozřejmostí. Vkusně zrenovované historické prostory v centru lázeňského města nabízejí nejen elegantní pokoje, ale i oblažující privátní spa. Novinkou jsou pak v Café-Restaurantu Quisisana kromě klasické nabídky luxusní restaurace i unikátní servírovaná snídaňová menu, která vás překvapí svou rozmanitostí chutí i širokým záběrem. V Quisisaně totiž věří, že příjemný den začíná právě výjimečnou snídaní…

Anglick + Francouzsk

Snídaňová nabídka se nově sestává z šesti rozličných kombinací hned několika vybraných potravin. Pod názvem snídaně Quisisana se skrývají 2 vejce do skla, čerstvé ovoce, Bircher müsli, cottage, plátky šunky a sýra.

Francouzská snídaně je zase složena z Bio jogurtu s medem, čerstvého ovoce s plátky mandlí, nutelly, máslového croissantu, créme fraîche s pažitkou, plátků šunky a sýra.

U Anglické snídaně pak nechybí pečená slanina, 2 sázená vejce, fazole s pečenými rajčaty a grilovanou klobáskou.

!Extrasy

Ochutnat tu však lze i velice lehkou vegetariánskou nabídku, která obsahuje Bio jogurt s müsli, ovocnou dřeň, čerstvé ovoce, míchaná vejce s bylinkami, cottage, plátky sýra.

Další z nabízených je snídaně St. Petersburg, jež představí pohankové bliny s černým kaviárem a kysanou smetanou, ovesnou kaši s ovocem a 2 vejce do skla.I když by se mělo snídat pomalu, jsou v Café-Restaurantu připraveni rovněž na hosty, kteří spěchají. Těm jistě přijde vhod snídaně Express s míchaným vejcem s prosciuttem, ½ bio-jogurtem s müsli a s ovocnou dření.

!Losos2

Snídaně jsou podávány od 7 do 12 hodin a pochutnat si na nich mohou všichni hosté restaurace, ať už využívají ubytování v hotelu, nebo jen procházejí okolo a chtějí zakusit komorní atmosféru Café-Restaurantu zařízeného sympatickým vídeňským stylem. Unikátní servírovaná snídaňová menu jsou pak zkrátka ideální příležitost začít den chutnou business schůzkou nebo si v klidu užít rodinnou snídani na úrovni. !Express + St. Petersburg

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.