Sociální sítě
Nahoru

BOGNER WOMAN PODZIM/ZIMA 2016

Nová kolekce Bogner Woman Podzim/Zima je inspirována podzimními krásami města New York. Linie v sobě kombinuje něžný ženský styl, přírodní modernu, diskrétní luxus a americké prvky sportovního oblečení, které lze nalézt napříč celou kolekcí. Více než kdy jindy byl při tvorbě jednotlivých kousků kladen důraz na řemeslné zpracování a maximální kvalitu a její udržitelnost. 09_BOGNER_WOMAN_164_HIRESIkonické kousky tak dosahují přidané hodnoty. Inovace pak spočívá v nových materiálech a střizích, které perfektně podtrhnou krásu každé postavy. Tuto sezonu je znovu moderní oblíbené vrstvení, což značka Bogner pojala ve velkém stylu a podtrhla tak své historické dědictví. 05_BOGNER_WOMAN_164_HIRESKolekci definují barvy jako je černá, bílá, stříbrná, kouřová, platinová, trávově zelená, limetková, arkticky a námořnicky modrá, písková, červená, safírová a béžová. 01_BOGNER_WOMAN_164_HIRESZnačka Bogner nabízí letos své klasické kousky v novém rozměru. Opět si můžete užít širokou škálu bund, ať už jsou to šusťákové nebo lyžařské, které jsou pro větší pohodlí vyrobeny z vlny nebo mají široké ¾ rukávy, sněhobílé košile s různými ozdobnými stehy, vlněné parky, vesty a kabáty s reflexními prvky. V jednom modelu je sdruženo několik různých materiálů, které spolu dohromady vytváří dokonalou souhru. Základem dědictví značky Bogner jsou pletené roláky a norské svetry, které nechybí ani v nejnovější kolekci. Jsou moderní, ale zároveň v nich najdete detaily v retro stylu. 03_BOGNER_WOMAN_164_HIRESComebackem jsou pletené vesty u nichž hovoří nekonvenční vzory samy za sebe. Potisky patří opět mezi nejdůležitější součást kolekce. Návrháři se inspirovali např. grafickými listy, které jsou typické pro umělce Sol LeWitt, či náměstím Times Square, které je typické pro své abstraktní neonové billboardy. Vrcholem jsou pak osušky, které navrhla newyorská ilustrátorka Monica Ramos. 04_BOGNER_WOMAN_164_HIRES

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.