Sociální sítě
Nahoru

BVLGARI BVLGARI CARBON GOLD

Dnešní generace přesně ví, co chce. Má přístup k informacím a entusiasmus spolu s nadšením jsou jí vrozené. Jsou to sebevědomé osobnosti, jejichž doplňky, které využívají každý den, odrážejí jejich naturel a jejichž hodinky reflektují jejich vkus. Hodinky dnes už nejsou jen módním doplňkem, ale součástí celkového stylu. S novými Bulgari Bulgari Carbon Gold doplněné o tkaný řemínek, který hladce objímá zápěstí, vynikne každý. Nový model Carbon Gold na první pohled zaujme moderností díky použití patentovaného materiálu z high-tech černé karbonové pryskyřice spolu se zlatými detaily.

102634+102633_crea_004První model spatřil světlo světa v roce 1993 a od té doby se Carbon Gold řadí mezi ikony hodinářského světa. Nová kolekce si pohrává s kombinacemi barev na třech cifernících: černá ztělesňující současný italský design, hnědá evokující teplo a vřelost a moderní odstín modré. Indexy hodin a ručky z růžového zlata jsou odkazem ke zlatnické expertíze domu Bulgari a jsou navíc opatřeny materiálem Superluminova, který zajišťuje perfektní čitelnost hodin, minut a sekund za jakýchkoliv světelných podmínek.

102632_001_fulVšechny modely jsou poháněny kalibrem B77 se samonátahem s funkcí data o frekvenci 28 800 vibrací za hodinu. Rezerva chodu je 42 hodin a voděodolnost do 30 metrů. Strojek je vysoký 3,6 mm a perfektně zapadne do pouzdra o velikosti 40 mm.

102634_001_fulMuž a žena současné generace vědí, že vygravírovaný letopočet 1884, který se objevuje na boku pouzdra hodinek, značí rok založení značky Bulgari. Je tomu již více než 40 let, kdy se značka původem z Říma odhodlala jako první vyrýt své jméno přímo na pouzdro hodinek jako odkaz k antickým římským mincím. Nápis se tak stal grafickým znakem nezaměnitelného italského designu, který stojí za linií hodinek Bulgari Bulgari.

102633_001_fulDalším silným symbolem je tkaný řemínek. V roce 1975 spatřil světlo světa první model hodinek Bulgari Roma, který byl dárkem pro 100 nejváženějších klientů značky Bulgari. Bulgari Roma byly opatřeny tkaným řemínkem z konopí a kůže, a staly se tak na první pohled lehce rozpoznatelnými u klientů, kteří patřili do úzkého kruhu okolo značky Bulgari. Tento model se stal vyhledávaným mezi sběrateli.

Nový model je doplněn řemínkem tkaným z kůže, který je zakončen sponou z materiálu PEEK a oceli. PEEK je neobyčejně odolným a lehkým materiálem používaným v letectví. Jde tak o malý detail, který ovšem vytváří velký rozdíl.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.