Sociální sítě
Nahoru

Začněte dovolenou jako VIP

Připít si před začátkem romantické dovolené s partnerem či partnerkou na letišti šampaňským, nemuset se starat o odbavení, přeskočit všechny fronty a nechat se odvézt limuzínou až k letadlu. Zní vám to jako moderní pohádka? Díky službě VIP Service Club CONTINENTAL na Letišti Václava Havla Praha se vám vše může splnit. Začít dovolenou tak můžete pořádně ještě před odletem. Oproti klasickému letištnímu salonku zde dostanete komplexní péči v luxusním prostředí, personál se postará o vše od přepravy na letiště, vyřizování odbavení, individuální péči číšníka až po privátní kontrolu a přednostní nástup do letadla. Místo cestovního stresu zažijete takovou pohodu, že jakmile naše služby jednou vyzkoušíte, už nebude chtít létat jinak. Ročně si tento komfort dopřeje téměř 20 tisíc cestujících, kteří nejen odlétají, ale i přilétají na Letiště Václava Havla Praha.

1Na letiště limuzínou

Místo jízdy v taxíku strávíte cestu na letiště stylově. Do VIP salonku vás totiž přivezou limuzínou. Nastoupit si do ní můžete u vás doma nebo třeba při odchodu z vaší kanceláře. Příjezdem na letiště však vaše cesta luxusním vozem zdaleka nekončí. Nasednete do něj opět znovu poté, co si užijete veškerých služeb v salonku, limuzína vás doveze až ke dveřím letadla. Klidně tak můžou dámy na letiště vyrazit stylově na vysokých podpatcích, neboť u nás se nemusíte bát, že byste musela někde běhat.

6Komfort a relaxace místo stresu

Ve VIP Service Clubu CONTINENTAL nejste jedním z tisíce cestujících, kteří Letištěm Praha denně projdou. Starají se tu o vás s maximální péčí, personál vás vřele přivítá, oslovuje vás vaším jménem a při vaší opakované návštěvě si dokonce pamatují, co máte rádi. Nedivte se tedy, že až je příště poprosíte o kávu, rovnou vám ji přinesou přichystanou tak, jak ji chcete. Zkrátka se tu cítíte naprosto jedineční, všichni se snaží plnit vaše potřeby, přání a vycházet vstříc v maličkostech, které jsou pro vás důležité. Navíc si to vše užíváte v nádherném prostředí luxusních salonků.

7Privátní odbavení zařídí agenti

Privátní odbavení i bezpečnostní kontrola ve VIP Service Clubu CONTINENTAL přestává být nepříjemnou nutností. Salonek má komfortní formu kontroly pomocí bodyscanneru, kterým před odletem projdete za několik sekund. Navíc za vámi nikdo nervózně nepostává ve frontě a vy tak máte dostatek soukromí. O vyřízení všech formalit spojených s odbavením sebe i svých zavazadel se nestaráte, vše zařídí VIP agent. Nebudete tak muset čekat v žádné frontě.

146W8913All inclusive občerstvení je samozřejmostí

Vy si mezitím můžete připít na začátek dovolené kvalitním šampaňským a užít si prvotřídního cateringu v klidném designovém prostředí. Načerpáte tak dostatek sil na cestu letadlem.

3

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.