Sociální sítě
Nahoru

Toužíte po extra porci krásy? Navštivte multifunkční prostor The BROW BAR

Web_Brow cover

Pokud si s pinzetou příliš nerozumíte, zavítejte do prvního samostatného The BROW BAR v Česku, kde vám nabídnou tu nejlepší dostupnou péči (nejen) o vaše obočí.  V příjemném, stylovém prostředí na vás čeká tým profesionálních vizážistů, kteří zdůrazní vaši krásu pomocí kvalitní italské kosmetické značky KIKO Milano. Budete-li chtít, můžete vyzkoušet také přirozené zvetšení objemu vašich řas, zlepšení jejich tvaru a přidání barvy. Stačí požádat o novinkovou službu laminování řas, pohodlně se usadit do křesla a počkat na zázračnou proměnu.

Web_Brow

Multifunkční prostor The BROW BAR v Týnské ulici č. 21 však nefunguje pouze jako beauty salon – kromě služeb tu lze i nakupovat to, co vám během návštěvy padlo do oka. V místní nabídce najdete například řasenky, rtěnky, oční linky a produkty na obočí od výrobce CAILYN i produkty již zmiňované značky KIKO Milano, která je v Česku žhavou novinkou. Nechybí ani pestrý výběr oblečení petersburského oděvního ateliéru FLANNEL, jehož modely vynikají originálním pojetím a kvalitními materiály. Více informací o nevšedním konceptu vám prozradí webové stránky www.thebrowbar.cz

Web_Brow bar COVER

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.