Sociální sítě
Nahoru

KRÁSA ŠPERKU, ZAHALENÁ DO VŮNĚ

Přemýšleli jste někdy o tom, že existují vonné esence parfémů, které se prolnou do šperkových kreací? Vůně má totiž tu moc tvořit ve vaší mysli výjimečné obrazce. Ty jsme převedli do linií, křivek a oblin a vybrali jsme pro vás perfektní alter ega vůní a šperků. Jak se vám tahle živoucí symbióza líbí?

1.

RAJSKÁ ZAHRADA

Směs luxusních květů jasmínu, hvozdíku a otočníku se proplétá s lahodnými kořeněnými tóny vůně Wonderlust. Pohlazením je kapka mandlového mléka, smysly pak dráždí růžový pepř i pryskyřice Benzoe Siam.

+

El Retiro šperky odkazují k romantickému příběhu nenaplněné lásky, svázané s madridským parkem The Buen Retiro. Proměnlivost přírody parku je pak zpracována do výjimečných kreací dle roční doby. Podkolekce Otono zrcadlí proměnlivou tvář podzimu, strukturu listů i magickou hru barev.

2970 Kč, EDP Wonderlust 100 ml, Michael Kors + 76 000 Kč, prsten; 71 900 Kč, náhrdelník, Carrera y Carrera

2.

MÚZA TAJEMNÉ NOCI

Opulentní, mimořádně bohatá a teplá vůně, ztělesňující smyslnost, půvab i skýtané možnosti začínajícího večera, tepe květinově-dřevnatými orientálními tóny, jež se mísí se smetanově jemnými esencemi dřeva.

+

Dokonalou modří safírů jiskří kolekce Flora z 18kt žlutého zlata, zdobená ikonickou lebkou Gucci. Středy jemných konvalinek krášlí diamanty, spirálu prstenu pak ukončuje tolik typické udidlo.

3400 Kč, EDP Modern Muse Nuit 100 ml, Estée Lauder + 366 000 Kč, prsten květina; 214 500 Kč, prsten spirála, Gucci

3.

MĚSTSKÉ SVÁDĚNÍ

Medové tóny broskve s fréziemi tvoří opojný koktejl, podpořený vonokvětkou a mystickými esencemi pražených kakaových bobů. The Scent rezonuje uměním svádět i skrytou podmanivou silou ženské osobnosti.

+

Tiffany T Two je inspirována městem New York a milenci, kteří chtějí vyjádřit své trvalé pouto. Grafická interpretace ikonického písmene T je navíc velmi nadčasová a skvěle se kombinuje s jakýmkoli oblečením.

2

3299 Kč, EDP The Scent 100 ml, Hugo Boss + 53 000 Kč, prsten; 229 000 Kč, prsten s brilianty, Tiffany & Co.

4.

VŮNĚ STŘEDOZEMÍ

Osvěžující směs citrusů a čerstvých bylin voňatky citronové a šalvěje muškátové, kořeněné dřevitými akcenty, probouzí vzpomínky na křišťálově modré vody pod teplým středomořským sluncem. Buďte ležérně elegantní s tváří zlatavě políbenou žhnoucími paprsky.

+

Novinky z kolekce Sunny Side of Life přicházejí v neuvěřitelných kombinacích, vibrujících motivech i charismatických detailech. Hra modré hladiny se odráží v jedinečném manžetovém náramku, zdobeném safíry a diamanty, z pera umělkyně Nelly Saunier, který jednoznačně volíme highlightem kolekce.

5

2190 Kč, EDT Limited Edition Artisan Blu 125 ml, John Varvatos + 7 916 120 Kč, manžetový náramek, Piaget

5.

POCTA ŽENSKOSTI

Rose Goldea, v níž se prolínají tóny vášnivé růže s rafinovaným pižmem, vzdává hold sofistikované ženě. Je inspirována kultovním šperkem Serpenti (had), díky kterému ztělesňuje pocity plné náznaků i očekávání nečekaného.

+

Zcela nové modely kolekce Serpenti Eyes on Me si pohrávají se zobrazením elegantního plaza s upřeným hadím pohledem, kdy hlava protíná ocas, obtáčí se okolo prstu i zápěstí či volně visí jako přívěs. Bulgari představuje nový design se šestiúhelníkovým vzorem, připomínajícím kresbu hadích šupin.

3

3859 Kč, EDP Rose Goldea 90 ml, Bulgari + 232 000 Kč, náramek, Bulgari

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.