Sociální sítě
Nahoru

V ITÁLII SE SLAVÍ 50. VÝROČÍ

bb-italia-slide01

Italská designová značka B&B Italia letos slaví své 50. výročí. Při příležitosti svých narozenin představuje nejen výstavu o historii společnosti a současné identitě značky, retrospektivní knihu, ale i dokumentární film. Dokument z pera režiséra Didiho Gnocchiho je pak rozhodně právě v centru dění a aktivit plánovaných k 50. výročí B&B Italia. Poprvé bylo možné film „B&B Italia. Poetry in the shape. When design meets industry” vidět na soukromém promítání v Miláně na Salone del Mobile 2016.

Husk - B&B Italia - 05

Dokument vypráví o osobních i podnikatelských cestách zakladatele B&B Italia Piera Ambrogia Brusnelliho i o současné situaci společnosti a jejích cílech do budoucna. Zajímavé jsou vhledy od světoznámých návrhářů a architektů, jakými jsou například Antonio Citterio, Renzo Piano, Mario Bellini, Gaetano Pesce, Patricia Urquiola a dalších. Dokument bude i nadále promítán po celém světě pouze vybranému publiku.

maxresdefault

K výročí oslav byla také veřejnosti představena nová kolekce nábytku Gio Collection, navržena Antoniem Citteriem. Řada sedací soupravy, lehátek, křesla, židle, stolů i dalších komplimentů byla vyvinuta pro venkovní obytné prostory a je zhotovena z pevného týkového dřeva. Ozvláštníte si takovými skvosty zimní zahradu?

bb-italia-gio-side-table-group

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.