Sociální sítě
Nahoru

Zavítejte do nově otevřeného Square Café

IMG_4567

Jen pár minut od Vyšehradu, Náplavky a botanické zahrady na Praze 2 naleznete nově otevřenou stylovou kavárnu Square Café. Neočekávajte však polohu na hlavní turistické trase, do Square Café zavítejte, pokud toužíte najít oázu klidu a odpočívat. Místo zhruba pro 25 lídí se specializuje na domácí dezerty, nápoje a limonády, nově si můžete vychutnávat i vybraná snídaňová menu. Díky svému umístění nabízí Square Café dokonalý prostor také pro uzavřenou společnost, firemní i rodinné oslavy, koncerty s živou hudbou, které dokonale doplní výběr moravských vín z rodinného vinařství Hrabal.

IMG_4818

Na slavnostním otevření se kmotry Square Café stali pánové David Suchařípa a Pavel Nečas. Komorní kavárna praskala ve švech a pozvaní hosté měli kromě dobrého pití a občerstvení možnost prohlédnout si prodejní výstavu šperků a přírodní kosmetiky pod názvem Spojení krásy a zdraví, kterou uspořádali Adriena Sobotová, Světlana Nálepková a Josefína Nesvadbová. Půvabné dámy se tak po celou dobu zdobily krásnými šperky vyrobenými ručně designérkou Adrienou Sobotovou. Josefína Nesvadbová naopak přinesla velké množství přírodních krémů i flakonků s parfémy. Příjemně strávený čas v milé společnosti tak otevřel novou kavárenskou éru Prahy 2.

Kontakt: www.squarecafe.cz

IMG_4757

IMG_4832

 

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.