Sociální sítě
Nahoru

Síla zlata a rostlinných výtažků pro pleť plnou svěžesti a vitality

web_decleor cover

S přibývajícím věkem se zpomaluje obnova buněk, snižuje se kvalita podpůrných vláken pokožky a zhoršuje se také mezibuněčná komunikace. Tyto přirozené vnitřní procesy se projevují nejen na těle, ale především na obličeji, jenž pozvolna ztrácí objem, jeho kontury jsou méně definované a pleti chybí svěžest. Právě zdravý jas je ale pro mladistvý vzhled pokožky klíčový. Z toho důvodu přichází luxusní značka kosmetiky Decléor s inovativní řadou OREXCELLENCE. Ta obsahuje produkty speciálně navržené pro ženy 50 + toužící po zdravé a zářivé pokožce odrážející jejich vnitřní energii a chuť do života.

web_solange-dessimoulie-1-1

Produkty profesionální kosmetiky Decléor jsou založeny výhradně na bázi esenciálních olejů prvotřídní kvality namíchaných s velmi důkladnou přesností tak, aby zajistily řešení na míru pro každý typ pleti. Mezi hlavní ingredience unikátní řady OREXCELLENCE patří esenciální oleje z magnólie, zázvoru a rostlinný výtažek z pivoňky. Ptáte se, proč právě tato kombinace? Dle vědeckých studií navrací magnólie pleti hutnost, kořen pivoňky obnovuje pevnost obličejových kontur a zázvor vyniká povzbuzujícími a stimulačními účinky, jimiž pozitivně ovlivňuje činnost nervového systému. Pleť i mysl tak získávají vynikající spojence pro probuzení plná radosti a vitality.

web_dec-2016-aromessence-magnolia-balm-741000

Všechny produkty řady Orexcellence jsou od letošního října k dostání v salonech Decléor a parfumeriích Marionnaud. Více informací se dozvíte ve vašem salonu Decléor nebo na internetových stránkách www.decleor.cz.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.