Sociální sítě
Nahoru

Mládí skryté v kapce magického oleje

web_LAVENDER_ABSOLUTE_FAMILY_RODIN

Značku Rodin seženete exkluzivně ve studiích Bomton.

Znáte převratný zázrak v péči o pleť z dílny slavné Newyorčanky a představitelky uvolněné elegance Lindy Rodin? Pokud ne, možná své zkrášlující rituály rychle přehodnotíte. Módní stylistka a bývalá modelka, která oblékala nejkrásnější ženy světa od Madonny a herečky Halle Berry až po supermodelky Laetitiu Castu, Lindu Evangelis­tu, Cindy Crawford a Stephanii Seymour, se totiž při vymýšlení revolučního produktu držela heslo, že krása se ukrývá především v jednoduchosti. Právě na tomto základě vytvořila revoluční RODIN olio lusso.

Dokonalou směs 11 esenciálních olejů, pečlivě vybraných pro své blahodárné účinky na pokožku, nejprve testovala na malé skupince přátel včetně vizážistů, modelek a celebrit. Výsledky byly natolik ohromující, že se sláva výrobku začala rychle šířit. Zázračný olej si velmi záhy získal následovníky z řad top módních a kosmetických nadšenců, kteří mu dělali zaslouženou reklamu.

Luxusní pleťový olej plný vitaminů, minerálů a antioxidantů má natolik propracované složení, že ho stačí používat ve velmi malém množství – aplikace již několika kapek zanechá pokožku okamžitě pružnou, zářivou a hydratovanou. Jeho přirozeně hřejivá vůně navíc evokuje pocit čistoty a pohodlí, který vás příjemně naladí do boje s každodenními výzvami.

web_linda-rodin-by-gabor

Bývalá modelka a newyorská módní stylistka Linda Rodin vypadá navzdory běhu času dokonale.

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.