Sociální sítě
Nahoru

Zjistěte, v jakém stavu je vaše pokožka

web_kosmetika cover

To, že je vaše pleť s něčím nespokojená, obvykle poznáte na první pohled. Horší je přijít na to, co ji vlastně trápí. Pokud nechcete pátrat na vlastní pěst, zkuste se raději zeptat odborníků! Do 22. listopadu máte jedinečnou možnost nechat si zdarma diagnostikovat pokožku v pražském Institutu Medical Esthet & Spa, kde spoléhají na skvělé služby přístroje Skin Instant Lab(C) od Biologique Recherche. Ten pomáhá monitorovat pět hledisek stavu pleti, a to elasticitu, hydrataci, transepidermální ztrátu vody, pigmentaci a produkci mazu. Na základě naměřených hodnot vám profesionálové Biologique Recherche doporučí ošetření, vhodné produkty a zkonzultují s vámi, jak nejlépe docílit krásné a zdravé pokožky. Termín návštěvy si můžete zamluvit na: www.medical-esthet.cz

web_kosmetika

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.