Sociální sítě
Nahoru

Ombré efekt nejen na vlasech…

Novinka Pure Color Envy Ombré Sculpting Lipstick – to je jedna rtěnka, dvě barvy a nespočet kombinací. Unikátní rtěnkou 2 v 1 s efektem ombré vytvoříte nekonečné množství barevných kombinací odstínů rtů. Odstíny se skvěle doplňují – od odvážně neutrálních na den, po jasně zářivé na večer. Se čtyřmi novými barevnými dvojicemi vykouzlíte na rtech neopakovatelný look.

F16_PureColorEnvyLipstick_ombre_model_3_1080x1080%5b1%5d

Krémové složení na ústech doslova taje a zanechá je hydratovaná a sametově hladká. Kolekce rtěnek je tvořena z bohatých a luxusních odstínů barev, které pomáhají definovat a tvarovat vzhled vašich rtů. Díky intenzivním barvám se rty stávají plné, a perfektně vytvarované, kyselina hyaluronová pak chrání rty před vysušením a udržuje je zdravé na pohled. Novinka bude dostupná od listopadu 2016 ve značkových prodejnách Estée Lauder, tak jděte s dobou a buďte ombré.

RL9E02_2048x2819 Pure Color Envy Rose + Rebel

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.