Sociální sítě
Nahoru

Autentické rituály krásy tajemného Orientu

web_sultan

Za nezpochybnitelnou a tolik obdivovanou krásou orientálních žen nestojí pouze skvělý genofond, ale také důmyslná péče předávaná z generace na generaci. Právě ze sofistikovaných rituálů děděných z matek na dcery vychází luxusní francouzská kosmetická značka La Sultane de Saba, která západní civilizaci představuje autentické rituály krásy tajemného Orientu, Japonska, Bali, Malajsie a dalších míst. Činí tak prostřednictvím originálně zpracovaných přírodních produktů, v nichž se snoubí ten nejlepší „koktejl“ vzácných ingrediencí z různých koutů světa. To vše bez obsahu parabenu, silikonů a ftalátů. Uvědomělé povahy navíc jistě potěší, že kosmetika La Sultane de Saba není uměle dobarvována a co je nedůležitější: není testována na zvířatech.

web_karite_TVG

Z pestré nabídky výrobků značky La Sultane de Saba můžete vyzkoušet například marocký mýdlový jíl Rassoul. Tento zázrak v péči o vlasy a vlasovou pokožku obsahuje vysoký podíl minerálů, oxidů železa a magnesia a doprovází ho luxusní vůně růže a gerania. Nemusíte s ním hýčkat pouze vlasy – lze ho použít také jako čisticí přípravek na obličej a tělo. Pokud vám lezou dlouhé podzimní a zimní měsíce na mozek, zkuste si každodenní kosmetický rituál zpříjemnit vůní přírodní esence zeleného čaje a zázvoru, která se skrývá ve 100% másle Karité La Sultane de Saba. Kromě vašeho nosu okouzlí výjimečný produkt především mrazy namáhanou pokožku a vlasy. Pokud je vám blízký svět vůní, určitě si nenechte ujít blížící se představení parfémové novinky Voyage sur la route d´Udaipur s omamnou esencí Musc Encens Vanille. Více na: www.lasultanedesaba.cz

ddpUDAIPUR.indd

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.