Sociální sítě
Nahoru

Dárek z La Perla vyjádří lásku i vášeň

La Perla je synonymem luxusního spodního prádla. Dárkem z butiku v pražské Pařížské ulici lze vyjádřit lásku i vášeň, a nejen Vánoce jsou pro to dokonalou příležitostí. La Perla obohatila novou kolekci, aby každý mohl obdivovat vkus jejích zákaznic. V nové kolekci najdou zákazníci nejen perfektně padnoucí a svůdné spodní prádlo, ale nově také dámské oblečení.

To, co bylo dříve určeno jen pro oči partnerů a hrdě ukazováno v intimním osvětlení ložnic, dostává nový háv. La Perla spojila precizní krejčovskou práci, exkluzivní materiály, které podtrhují svůdnost nositelky a připravila novou kolekci, která v sobě snoubí eleganci, rafinovanost a právě ono pověstné kvalitní zpracování. Okořeněna je špetkou jemné extravagance, která zdůrazňuje pravou ženskost a smyslnost. V kolekci převládají originální, a přesto decentní kousky, jakými jsou klasické černé kalhoty, krajkové topy či elegantní kabáty v nadčasových barvách.

La Perla_Krajkovy top_21 600 KcKrajkový top

Krajka je považována za výraz luxusu a symbol značky La Perla. V nové kolekci La Perla krajka zdobí top v kombinaci s jemným hedvábím v barevných odstínech černé, nude a barvě slonovinové kosti. Jedná se o vysoce rafinovaný kousek, s nímž žena probudí svou skrytou femme fatale.

Cena: 21 600 Kč

LEISURING21990_36

Hedvábný kabát

Hedvábí je vysoce ceněným materiálem. Jeho použití vyžaduje precizní krejčovskou práci. Propracovaný střih kabátu z kolekce La Perla kopíruje ženskou siluetu a podtrhuje eleganci nositelky. Na výběr nabízí dvě barevné varianty – temně černou nebo jemnou slonovinovou kost. Zdobí jej decentní spona s logem La Perla a módním límcem s klopami.

Cena: 54 000 Kč

LEISURING22528_2

Hedvábné kalhoty

Klasické černé kalhoty z ušlechtilého materiálu jsou nedílnou součástí šatníku každé ženy. Nová kolekce představuje hedvábné kalhoty v čistém a minimalistickém zpracování tak, aby je žena mohla nosit nejenom do práce, ale i do společnosti. V kombinaci se sakem jsou vhodné do business prostředí. Do společnosti k nim oblékněte luxusní krajkový top.

Cena: 20 520 Kč

La Perla_Elegantni sametovy pas_19 710 KcElegantní sametový pás

Elegantní černý pás je exkluzivním kouskem, který váš outfit promění v něco jedinečného. Výborně ladí v kombinaci s černými kalhotami. Pás je lemován sametem a ozvláštněn detaily v podobě kovových háčků s vyrytým logem La Perla.

Cena: 19 710 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.