Sociální sítě
Nahoru

BOJUJTE S NEDOKONALOSTÍ

Nedokonalá pleť netrápí jen teeagery, často se nevyhýbá ani zralé pleti. Akné či ucpané póry pak patří k problémům, které je třeba řešit, protože líčení a nanášení make-upu celou věc ještě zhoršuje. Základními principy, které mohou nastartovat samočištění pleti, je pak omezení konzumace tuků, cukrů a sacharidů, zařadit do jídelníčku více vlákniny a čisté vody či omezit dotýkání se pleti prsty. Přípravky na bázi kyseliny salicylové pak pomáhají pleť čistit a odstraňovat odumřelé buňky z povrchu pokožky. Vybrali jsme pro vás tři typy, které by neměly uniknout vašemu hledáčku…

Beauty, spa. Attractive woman with beautiful face

Zamaskujte se…

Jedinečná detoxikační maska obsahuje regenerační výtažky z rostlin, které výrazně čistí pokožku od mazu, stahují póry a absorbují přebytečný maz. Zklidňující složení je vhodné i pro alergiky a atopiky – výtažky z medu a rozmarýnu působí antialergenně. Celkový tón pleti se koriguje a sjednocuje a pokožka zůstává hladká a jemná na dotek.

 

 

web_propped_70190_detox_clay_mask

Chantecaille, 2200 Kč

Zázraky z přírody

Absolutní novinkou mezi přípravky, které pomáhají získat zdravý vzhled pokožky je Spot treatment z řady Ligne Clarifyl od Pevonia Botanica. Ten se zaměřuje na lokální léčbu akné. Jedinečnou složkou získanou z japonské houby Mucor Miehei se tento výrobek odlišuje od konkurence. Výzkumem totiž bylo zjištěno, že enzym získaný z této houby je přirozeně aktivní v kyselém prostředí pH 3,5-4,5 pokožky. Tak lépe dochází k rychlému odstranění nejstarších kožních buněk a nedochází tak k ucpání folikuly, což může mít za následek tvorbu akné. Díky dalším účinným látkám, jako jsou kyselina glykolová, kyslina salicylová a Aloe je poskytována mimořádná péče o aknózní pleť s viditelnými výsledky. Jemná emulze přináší rychlé hojení, hladkou a čistou pleť.

Pevonia Botanica, 1145 Kč

Stopka černým tečkám

Pleťové sérum Guerlain Abeille Royale Dark Spot Corrector Pore Minimizer proti pigmentovým skvrnám a pórům. Obsahuje účinné látky a mateří kašičku, jež se postarají o rozšířené póry i další nedokonalosti pleti. V jednom kroku pak vyrovnává barevný tón a ihned jej sjednocuje. Po použití bude pleť vyhlazená, rozjasněná a hedvábně jemná.

guerlainabeilleroyale_04

Guerlain, 1499 Kč

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.