Sociální sítě
Nahoru

OKŘÍDLENÁ RODIČOVSKÁ FANTAZIE

06_The-whimsical-Cybex-by-Jeremy-Scott-Capsule-Collection-at-10-Corso-Como-in-Milan_18Nov2015_©CYBEX

Cybex, známá značka dětských autosedaček, kočárků a doplňků pro nejmenší, je díky svému designu i maximálnímu důrazu na bezpečnost jednou z nejvyhledávanějších po celém světě. Jejich nejnovější řada designovaná extravagantním módním návrhářem Jeremy Scottem si pohrává s myšlenou pop-artu a přímočarého humoru.

FS_Priam_Carrycot_WF_0502_Korr

Limitovaná edice kočárku, autosedačky, kočárku s golfovými holemi a dalších doplňků zdobí zlatá křída, tolik typická pro Jeremyho Scotta, a je bezpochyby snem každého rodiče. Kombinace elegantní černé se zlatou pak působí velmi nadčasově a především také unisexově, takže rodiče nemuší řešit pohlaví svého očekávaného potomka.Produktové klenoty jsou pak zhotoveny z platina a nejvybranějších tkanin vhodných pro novorozence.

LG_MS21535~BA

Výrobky z limitované edice Cybex Jeremy Scott je možné zakoupit ve vybraných obchodech s dětským zbožím po celém světě.

LG_MS21534~BA

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.